Hakem kararlarına girmiyorum, çünkü bu maç hakem üzerinden konuşulmaz.Seyircisiz maçta yüzüne küfür eden iki oyuncuyu(Caner, Serdar Aziz) atamayan biri zaten uzun vadede Super Lig hakemi olamaz,o yüzden bu maçta hakem yoktu maalesef deyip geçiyorum...
Fener'in kadrosu yaşlı, ileri uçtan Vedat Muric de gidince bu kadroyu taşıyacak bir oyun bulmaları zor diye düşünüyordum ancak Erol takımda üç 10 numara varken Ozan Tufan'i Muric gibi kullanarak orta sahayı taşımaya çalışıyor, bizim maçta da bu macta da başarılı oldu bu anlayış.Diger maçlarda da Ozan oyundan çıkınca 9 kişilik Hatay'ı yenememisler ve Karagümrük maçında ise penaltı kaçınca galibiyet almışlardı...Ozan da hiç sakatlanacak, düşecek gibi de durmuyor.Artik o çıksa bile yerine Tolga Ciğerci oynar, başka şekilde ayakta kalmaları imkansız...
Burda çok iyi pas yapan orta saha yoksa (Başakşehir harici kimsede o orta saha yok) Ozan'i pasivize etmemin en kolay yolu adam adama benzer koşucu bir oyuncu ile markajli oynamak.Onun koşu yolunu perdeleyen, ritmini bozan dolayısıyla işleyen çarka çomak sokan bir anlayış ile Fenerin kâbus günleri başlar.Defans anlamında yüksek ihtisas yapmış değerli süper lig Türk hocaları bunu en yakın zamanda yaparlar...Ha kadroları geniş, yeni oyun denerler mi bilmiyorum ama Erol gibi A.Avcı tedritasindan geçmiş önce defans diyen hocalar getirip getirip hep bir yerde tikanirlar.