hayret sarı verdi

Fb yıllarin verdiği eziklik psikolojisi ile cok kırılgan umarım ki bu macla beraber ust uste kayiplar gelir toparlamalari çok zorlaşır cunku baskandan hocaya kimsenin kredisi yok camianin tahammülü yok.

Önemli olan nokta bizim.ne yapacağımız. Fatih hocanin takimi toparlayip ilk haftalardaki ne yaptığını bilen futbol oynayan takımı yeniden canlandırması lazim.

hedef23

Fener 63. dakikada atacak bi tane

62 de olabilir tam kestiremiyorum

Güven problemleri var, dokunsan ağlayacak kıvamdalar.

Futbol dramasını yaşıyolar, çok kederli bi camia.

ali koç sürekli td konusunda hata yapıyor

şu takıma gerets gibi dolu dolu oynatan adam bulsalar bu sene rakipsiz götürürlerdi

en büyük düşmanları erol bulut

alanya ve başak bunlar bırakmaz inşallah

Ben bu tsnin sag bekini begendim
Bizim omardan daha iyi gibi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fb yıllarin verdiği eziklik psikolojisi ile cok kırılgan umarım ki bu macla beraber ust uste kayiplar gelir toparlamalari çok zorlaşır cunku baskandan hocaya kimsenin kredisi yok camianin tahammülü yok.

Önemli olan nokta bizim.ne yapacağımız. Fatih hocanin takimi toparlayip ilk haftalardaki ne yaptığını bilen futbol oynayan takımı yeniden canlandırması lazim.

hedef23
Tespit doğru fakat bizde yönetim Ocak ayında olmamalı çünkü hoca yönetimin bilerek transfer yapmadigini sonunda anladı mutlaka yeni yönetim olmalı mevcut kadro ise ilk yarıda ilk3te olmalı fazlası zor

Tribündeki 1 avuç kanarya'nın önüne mikrofon koymuş bein.

Yine duran toptan attilar

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ali koç sürekli td konusunda hata yapıyor

şu takıma gerets gibi dolu dolu oynatan adam bulsalar bu sene rakipsiz götürürlerdi

en büyük düşmanları erol bulut

alanya ve başak bunlar bırakmaz inşallah
Bizim de daha bırakmışlığımız yok, tamam bi halt oynamıyoruz ama en büyük tecrübe biziz.

Hay sizin canerinizin de mk bu ne arkadaş ya 0 futbola rağmen yine gol

Geri
Üst Alt