Şikeciler şanslarının yardımıyla ilk 6 haftayı hakettiklerinin çok çok üzerinde puanla tamamladılar(bizim gibi). Umarım bu maçta şans yüzlerine gülmez. En az bizim kadar boktan oynuyorlar. Şans antalya nın yanında olur inşallah...

DA8B24CB685F7EE5059B8980A2F956E4A2B54CF8

Logosunda maydanoz olan ezik ve şikeci kulübün kaybetmesi dileğiyle

ilk 15dk bir penalti atar fb

Fb bi b.k olduğundan değil. Ama rakipleri berbat durumda. bir değişiklik olmazsa ligin favorisi görünüyorlar. Türk futbolu o kadar berbat halde ki, şu durumdan istifade edip BM gibi bir domine eden sistem kurmak işten bile değildi.

Fb bi b.k olduğundan değil. Ama rakipleri berbat durumda. bir değişiklik olmazsa ligin favorisi görünüyorlar. Türk futbolu o kadar berbat halde ki,
Bu Fener özelinde değil ki. Biz şampiyon olurken de böyleydi, geçen yıl da bir rakibi olsa mesela Başak yine şampiyon olamazdı zaten. O yüzden rakip yok diye şampiyon oluyorlar düşüncesi standart oldu açıkçası.

Bu Fener özelinde değil ki. Biz şampiyon olurken de böyleydi, geçen yıl da bir rakibi olsa mesela Başak yine şampiyon olamazdı zaten. O yüzden rakip yok diye şampiyon oluyorlar düşüncesi standart oldu açıkçası.

Dünya futbolundan çok geride kaldık. Herkes öğreniyor, geliştiriyor. Bizimkiler bildiklerini de unutuyor. Gelecek 10-15 sene içinde boş tribünlere oynanır böyle giderse.

acaba orta kafa gol ile kaç tane atacaklar : )

Feneri taşıyan adam Caner o deyyusun baldira bir tekme geçirince görürüm.ben Erol'un müthiş futbol zekasini

Dünya futbolundan çok geride kaldık. Herkes öğreniyor, geliştiriyor. Bizimkiler bildiklerini de unutuyor. Gelecek 10-15 sene içinde boş tribünlere oynanır böyle giderse.
Oyle zaten hani yetenek ve paradan bağımsız çok sistemsiz ve çağ dışı kaldık her alanda olduğu gibi spora da sirayet etti. Yoksa daha düşük bütçeli takımlar gayet haddini bilerek, mücadele ederek oyun koyuyorlar ortaya görüyoruz yani tek neden sürekli bahsedilen açılan maddi makas değil, kafalarda açıldı makas.

orta sahadan atilan bir gol de bekliyorum ben
tiserand denen eleman bir tane sallar

Geri
Üst Alt