- 24 Mayıs 2009
- 18.463
- 19.908
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem adil yonetirse malatya puan alır
anti kuş
Rengim biz niye boyle farkli galibiyetler alamıyoruz, bizim ekibimizin sorunu ne?
Rengim biz niye boyle farkli galibiyetler alamıyoruz, bizim ekibimizin sorunu ne?
Gerçi biz galibiyeti bile zor alıyoruz. 20 haftada 5 galibiyet.
Bilmiyorum ki ben rakip şerrolara da totem olsun diye farklı yazıyorum, Beşiktaş ne zaman en son 1 maçta 3 üstü gol atmış ki?
Bizim ekibimizin sorunu ilerdeki 9 numaralarla takımın oynamak istediğinin uyuşmaması ne yazık ki. 2 tane beleşçi ceza içi golcüsünü pas takımının lider 9 numarası gibi kullanma işine girdiğimiz için ya heriflere topu götüremiyoruz ya da aldıkları topları da kazmalıkları veya bitiklikleriyle eritiyorlar. Bunlardan biriyle oynayacaksak Arda-Babel ve Babel-Feghouli tarzı kanatlarla başlayıp 90 dakika boyunca ceza sahasını bombalamaktan başka çaremiz yok. Anca o şekilde baskıyı ve gol sayımızı arttırabiliriz. Bana kalsa Babel'den başkası bu takımda 9 başlamamalı ama Diagne bir yana 5 milyon verdiğin Falcao'yu sağlıklıyken takımdan kesmek kolay bir iş değil. En temizi esasında 3'lü savunma oynayıp ilerde Babel-Falcao çift santraforuna yönelmek. Diagne'yi de hamle oyuncusu olarak atarsın sonradan. Hala 4'lü savunma oynayıp ilerde bu iki santrafordan birini tek oynatmak boşa kürek çekmekten başka bir şey değil ne yazık ki.
Dün ligin en kotu takımıyla oynarken babel 9, emre sol kanat, KralArda 10 no niye denemedi düşündükçe delleniyorum. Gitti 3 takozlu os kurdu. Şunu denese belki ilerisi icin bir fikir elde ederdik.
Forvette bir cenaze, bir eşşek ve bir rapçi varken canla başla mücadele eden bir Adem niye gönderildi bunun da izahı yok.
Tehteh tek basina tinerci defansini delecektirAdem Büyük yok yav, çok kötü.