Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koduğumun şikecileri. hayatları zeytinyağı gibi üste çıkmakla geçti, medya sayesinde.Antu iptal edilen golü konuşuyor birde penaltilari verilmemiş alıştılar Penaltiya..
Abi sen izlemeye devam et o zaman yav.Bu sezonki ilk maçımı izledim iyi geldi özlemişim
Harbi o ne ya sürekli santrafor değişiklikleri yapıyor adam. Ben buna hoca değil falan diyordum da az demişim. Halısaha hocası bile olmaz bundnaFener'in armut gibi yan toplarını karşılayan, biraz duran top savunması çalışan takımın şerroları nasıl kısıtladığını görmüş olduk. Jevtovic'in golü de işin tuzu biberi oldu. Sürekli santrafor alıp santrafor çıkaran Erol da taktik dersi verdi adeta. Bunların sarı lacivertli camia adına en iyi günleri olmasını dilerim.
5 farklı Fenerbahçe galibiyeti.
Kadroları görmeden bu yorumu yapmıştım ama fikrim değişti 7 farklı Fener kazanır.
Konyaspor'un ceza sahasına girdiği pozisyonlar 5 gol sayılsın yine Fener kazanır.
evet haberler çıkmıştı da başkan murat sancak teklif falan yok diye yalanlamıştı hatırlıyorumbizle adı geçmişti doğru muydu haberler?
Hatta bi ara ali yavuz+para falan yazıldı twitterda orda burada
caner pezosu git şimdi antrenmanda orta aç. çağdışı ezikler
Eee dedik sizeKonya'nın rahat bir galibiyet alacağı maç olacaktır