SL 20/21 H:8 | Fenerbahçe 0-2 Konyaspor | MS | 7 Kasım

fenerin kadro geniş tabi beyni olup sayı saymayı bilen görür bunu

kadro şampiyonluğa da yeter ama rezil bir hocaları var yan toplar ve duran toplar dışında hücum planı yok

erol en büyük dezavantajları

Yahu benim anlamadığım geniş olsa ne olacak..Oyuncularda kalite yoksa 100 kişiden oluşsa ne olacak..
Novak var ooo süper alternatiff..eee nerde yok..

Bu medya yok mu medya.Şerefsiz dolu medyada..Bu seneldir böye..İnanılmaz şişirdiler bunları..

yemin ederim bunların her yaptığı transferde içim rahatladı.Çünkü çok leş transferler yapıldı.Bunların aldığı oyunculardan caneri saymazsak bir tanesini alsak yönetime söverdim.

Öyle iş bilmez bir futbol camiası varki türk futbolunun gelişmemesinin çok normal olduğunu düşünüyorum.

Eğerki hakemler maçları adil yönetsin caner doksan dakikayı tamamlayamaz.Bu fenerin şampiyonluk şansı hem bizden hem bjkden hemde başakdan sonra gelir.

Ah ulan 2 senedir transferlerde öyle basit hatalar yapılıyor ki başımızdakilerin yatacak yeri yok.

Eroldan da bi halt olmaz en iyisi pelkası çıkardı valenciaya uzun süre sabretti birkaç puan kaybı daha olursa kovarlar yarın kırılma maçı olacak bizim için kazanırsak fark 1 e iner bu eziklerin de paniği artar

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence karbonat'in gücü Valencia yerine pelkas's yettiği için çıkarmak zorunda kaldı.
Valencia'nin sözleşmesinde ilk 11 çıkma garantisi olabilir

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

.

20201107_192341.webp

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Monacosporla kardeş olacağına Konyasporla olsana

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Nasilsa başinda Arap İsmail var diye Konyayı keklik görmüş olabilirler , saka biryana ilk defa birisi Corona oldu diye sevindim, Halis Özkahya o golü iptal etmez totosundan penalti uydirurdu...

8 hafta geride kaldi, 16 transferli fenerin artik yeni takim hüviyetinden yavas yavas ciktigini söyleyebiliriz. alisma sürecinin bitmesiyle erol bulutun panikleme süreci basladi. maclari dogru dürüst analiz eden cogu anadolu bu patlak tekerli "büyük"lerden puan/lar alabilir.

gecen seneki kadrolari altay, gustavo ve ozan disinda tamamen cöptü. lemosu kesip serdar aziz'e döndü, ferdi kadioglu'nu kurtarici olarak oyuna sürdü. bir de anadolu peskesi thiam devreye girdi. fatih öztürk ve thiam'dan galatasaray ve fener'e alternatif oyuncu bile olmaz.

fener'in cok fazla sutu olabilir ama bu elemanlar isabetli sut cekmekte hala zorlaniyor. ezbere hamle yapip yaratici pelkas'i cikarip paniklemeyen konya takiminin üstüne ayni trabzon macinda oldugu gibi cisse ile gitmeye calisti ama yemedi.

mert hakan zibidisi oyuna bile girmedi bu arada. bugün sevindigim en büyük olaylardan biri.

fatih terim galatasaray'a 2-3 senedir kendi sahasinda söyle bir galibiyet yasatamadi fenere karsi. panik yapmayacaksin, duran top calisacaksin, gökhan gönül ve canerin üstüne gideceksin, ozan ve gustavo'nun pas kanallarini ücgenlerle bozguna ugratman lazim.

Geri
Üst Alt