Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
nasıl oynadı fener
Mağara futboluna hazırlıklı gelmiş bir takıma karşı etkili olabilecekleri kadar etkiliydiler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nasıl oynadı fener
Y gibinasıl oynadı fener
ikinci yarı bizim maç hariç tüm derbileri,zor maçları depte oynayacaklar,ilk yarı fikstürü nispeten kolay yaniTrabzon ve Antalya'nin hocasi bile yoktu dogru dürüst. Rakipleriyle hep en kötü zamanda oynadilar. Bakalim milli aradan sonra Gencler deplasmaninda ne yapacaklar...
Yakında baslar danışıklı dövüşleri. Geçen sene provasını yaptılar.fener 10 defa yenilsin....sampiyon yapacaklar...hep diyorum yine diyorum marcao ve luyindamayi takip edin....SAKATLAYACAKLAR...
Yakında baslar danışıklı dövüşleri. Geçen sene provasını yaptılar.
seyirci alınmama nedeni sosyal mesafeye engel olduğu için.eee nerde burda sosyal mesafe? bilakis adamlar bir araya toplanmışEkli dosyayı görüntüle 100580 Bu rezalete kimse dur demeyecekmi, ulan herifler Kale arkasina Kartondan Loca yapmislar, Ali Koç çok şimardi, herif resmen kurallari kendi yaziyor...
Antalya-Erzurum-Ankaragücü-Kayseri-Gençlerbirliği-Malatya-Trabzon-Denizli ligin en kötü takımları an itibariyle bunlar ile oynayıp puan kaybeden olursa şampiyonluktan 1 adım uzaklaşır. Bu maçları önemsemiyorum hatta izlemiyorum bile yenerler bir şekilde yenemezlerser bana piyango olur.
Biz bu kötürüm ekiplerden Erzurum-AGücü ile oynadık henüz ve fire vermedik. FB, Alanya-Başakşehir-Kasımpaşa-Gaziantep ile oynasın sonra konuşalım mesela haftaya Konya maçında net puan kaybı benim bu yazımı hatırlarsınız.
FB'yi şampiyon ilan edenlere takılmayın biz neler gördük hatırlayın, FB son yıllarda kötü diye şimdiki sonuçları telaşa sebep oldu ama yıllarca FB böyleydi. Alex'li vs en iyi kadroları bile son maç son haftalarda defalarca puan kaybetti yine kaybedecekler. 2 maç kaybetsinler dağılacaklar çünkü pamuk ipliğine bağlılar, sakin kalın.
Bu ibnelerin yenilgisi garanti olacaksa her maç basalım.Renktast sen her fener maçına 20 lira basmaya devam et
KURTULSAK !!
Yapma böyle mevzuatmi olur TFF localara kapasitesinin 3 te 1 kadar insan alabilirsiniz diyor, bunlar metrekareye 75 kisi sigdirmiş, bildiğin trübün yapmişlar merdiven boşluguna ceza veren TFF buna nasil müsade eder, adamlar merdiven çikişina loca yapmışlar, Avrupa medya sina düşse kîçlariyla gülerBunu bazı takımlar da yapıyor. Mevzuattaki boşluklar buna müsait