SL 20/21 H:8 | Fenerbahçe 0-2 Konyaspor | MS | 7 Kasım

Trabzon ve Antalya'nin hocasi bile yoktu dogru dürüst. Rakipleriyle hep en kötü zamanda oynadilar. Bakalim milli aradan sonra Gencler deplasmaninda ne yapacaklar...
ikinci yarı bizim maç hariç tüm derbileri,zor maçları depte oynayacaklar,ilk yarı fikstürü nispeten kolay yani

1604775428543.webp

Fenerbahçe'nin overrated olduğunu hep dile getirdim, Çağ dışı 1500 metreden açtıkları ortalardan başka taktikleri yok. Fatih Terim'e taktik bilmiyor diyenler Erol Bulut'un yoksunluğundan bahsetmiyor bile. Her maç penaltı ve kırmızı kart ile rakipleri geçmeyi başardılar ilk kez sanırım hakemden katkı gelmeyince çuvalladılar. Şunların korner ve frikikte açtıkları ortalara biraz önlem alan her takım Fenerbahçe'yi kolayca süpürebilir. Alanya,Başak,Sivas,Beşiktaş,Antep başta olmak üzere nerdeyse tüm maçlarda puan kaybetme potansiyeli var Fener'in.

Yakında baslar danışıklı dövüşleri. Geçen sene provasını yaptılar.

Senelerce yazdim hattaa gercekleri yazdiğim için banlandim bu forumda....

Bakın alt yapıda genclerin onunu kesiolar parayi vereni imza attiriyolar.
MHY yi bilerek fenere biraktilar..
Ribery
Alt yapiya 7 senegalli getirdiler ikisi tuttu birdaha getirttirmediler
ve size en son

2000 kadrosu nu kim dağitti...neden mukavele yenilemediler.....BU SORULARİN CEVABİNİ BULUN SONRA GELİN.....
DAHA ONLARCASİ....

içeride fenerliler var bunu bilin

Antalya-Erzurum-Ankaragücü-Kayseri-Gençlerbirliği-Malatya-Trabzon-Denizli ligin en kötü takımları an itibariyle bunlar ile oynayıp puan kaybeden olursa şampiyonluktan 1 adım uzaklaşır. Bu maçları önemsemiyorum hatta izlemiyorum bile yenerler bir şekilde yenemezlerser bana piyango olur.

Biz bu kötürüm ekiplerden Erzurum-AGücü ile oynadık henüz ve fire vermedik. FB, Alanya-Başakşehir-Kasımpaşa-Gaziantep ile oynasın sonra konuşalım mesela haftaya Konya maçında net puan kaybı benim bu yazımı hatırlarsınız.

FB'yi şampiyon ilan edenlere takılmayın biz neler gördük hatırlayın, FB son yıllarda kötü diye şimdiki sonuçları telaşa sebep oldu ama yıllarca FB böyleydi. Alex'li vs en iyi kadroları bile son maç son haftalarda defalarca puan kaybetti yine kaybedecekler. 2 maç kaybetsinler dağılacaklar çünkü pamuk ipliğine bağlılar, sakin kalın.

Pazartesi günü Antalya maç sonrası yazım.

Net demiştim, pürüz bile yok. ;)

Hangi GALATASARYLİ fenere 500.000 euro bagis yapar lan.......bunu arastirtin

Bunu bazı takımlar da yapıyor. Mevzuattaki boşluklar buna müsait
Yapma böyle mevzuatmi olur TFF localara kapasitesinin 3 te 1 kadar insan alabilirsiniz diyor, bunlar metrekareye 75 kisi sigdirmiş, bildiğin trübün yapmişlar merdiven boşluguna ceza veren TFF buna nasil müsade eder, adamlar merdiven çikişina loca yapmışlar, Avrupa medya sina düşse kîçlariyla güler

Geri
Üst Alt