Daha önce yazdım overrated diye.Az buçuk istikrarı olsa hemen avrupa yapardı ama adamlar da salak değil.İrfanın da iyi buyuk maçı yok.Hele bizim maçta Taylan yok etti resmen.

okanın ülke içi büyük maçlarda rezil olup avrupada hemen her maçta iyi futboluna ne dersin rengim

geçen sene her maçta topalı ortaya atarak sıçıyordu ama bu sene adam berkay irfan alexic ile filan çıktı maçlara

hocaya sallamak için okan pricke methiyeler düzen ahbablarımın özkartal okanın her folloşiyetinden sonra müdafaya geçmek için amuda kalkmalarını üzülerek, kahrolarak ve gözyaşları eşliğinde okuyorum

okanın ülke içi büyük maçlarda rezil olup avrupada hemen her maçta iyi futboluna ne dersin rengim

geçen sene her maçta topalı ortaya atarak sıçıyordu ama bu sene adam berkay irfan alexic ile filan çıktı maçlara

Sallamıyor bence.Avrupa maçlarını daha çok önemsiyor doğal olarak.

hocaya sallamak için okan pricke methiyeler düzen ahbablarımın özkartal okanın her folloşiyetinden sonra müdafaya geçmek için amuda kalkmalarını üzülerek, kahrolarak ve gözyaşları eşliğinde okuyorum
okanin yaptiklarini yazmak hocaya sallamak degil ama hoca da bi seyler ogrenebilir tabi ozellikle oyuncu degisikligi nasil olur ne zaman olmalidir gibi

Tudor hocama yaptığı saygısızlık hala aklımda o özkartalın.

okanin yaptiklarini yazmak hocaya sallamak degil ama hoca da bi seyler ogrenebilir tabi ozellikle oyuncu degisikligi nasil olur ne zaman olmalidir gibi

tabi renktaş, rakibin yarısı pertken 3 gol geriye düştükten sonra yapılması gereken değişikliklerle ilgili brifing vermesi hocamıza müthiş faideli olacaktır

Oyun gücünü orta saha belirliyor, BJK her ne kadar defansif olarak çok zayıfsa da orta saha direnci ile ilk yarı oyunu-skoru aldı...Okan hocamızın maalesef elinde o kadar yetenekli orta saha oyuncuları var iken maça düz bir orta saha-kanat rotasyonu ile başlaması maçı kaybetmesine neden oldu.İkinci yarı o yetenekli kadronun neler yapabileceğini gördük ama papaz her zaman pilav yemiyor;geçen hafta Gençler maçını son dakikada kazanmışlardı,bu hafta nefesi yetmedi.

Geri
Üst Alt