"Iyi yedek olur" düsüncesiyle aldiklari her adam elimizde patladi ve hala bu kafa yapisindan uzaklasma niyetinde degil cogunluk.

Fatih

Linnes - Emin - Marcao - Saracchi

Taylan

Feghouli - Akbaba - Emre.K - Sekidika

Diagne

ama hepimiz Emin yerine Donk’un ve Sekidika yerine Omer’in oynayacagini biliyoruz cunku genclerin yuzune bakmayan bir hocamiz var​

"Iyi yedek olur" düsüncesiyle aldiklari her adam elimizde patladi ve hala bu kafa yapisindan uzaklasma niyetinde degil cogunluk.

o oyuncuların çoğu beleş veya ucuz olduğu için alınıyor iyi yedek olur diye değil
zaten ucuz veya beleş diye alınacak yerli ya da yabancı oyuncuların çoğu düzenli olarak 11de oynayacak kalitede olmuyor
o zmn da karakterli ve yedekte beklemeyi sıkıntı etmeyecek mi diye bakılır ki bu periyodik olarak ifade ettiğin üzre bizim taraftarımıza ya da klübümüze has bir davranış değil
ayrıca bir takımda 21-22 tane a takım oyuncusu olmak zorundadır bu da kafadan 10 tanesinin yedek olması anlamına gelir, dünyada 21-22 topçunun hepsinin de 11lik olduğu çok fazla takım yok açıkçası, biz de o şekilde bir kadro tesis edecek paraya haiz değiliz

o oyuncuların çoğu beleş veya ucuz olduğu için alınıyor iyi yedek olur diye değil
zaten ucuz veya beleş diye alınacak yerli ya da yabancı oyuncuların çoğu düzenli olarak 11de oynayacak kalitede olmuyor
o zmn da karakterli ve yedekte beklemeyi sıkıntı etmeyecek mi diye bakılır ki bu periyodik olarak ifade ettiğin üzre bizim taraftarımıza ya da klübümüze has bir davranış değil
ayrıca bir takımda 21-22 tane a takım oyuncusu olmak zorundadır bu da kafadan 10 tanesinin yedek olması anlamına gelir, dünyada 21-22 topçunun hepsinin de 11lik olduğu çok fazla takım yok açıkçası, biz de o şekilde bir kadro tesis edecek paraya haiz değiliz

Ben oyuncularin hepsi as oyuncu olsun diye birsey mi dedim. Bile bile olmayacak adamlari alip tursusunu kurmamiza serzeniste bulunuyorum.

Bizim zaten takimda 7-8 tane as oynayabilecek adam oluyor en fazla, gerisi ancak yedek olacak kalitede adamlar ya da kadroya dahi giremeyecek herifler. Benim derdim bununla. Yani öyle ilk 11'i zorlayabilecek yedek oyunculari dahi yok takimda. Yedekteki herifleri oynatmadan önce acaba agzimiza eder mi diye korkuya kapiliyoruz hepimiz bin takla atiyoruz.

Ayrica ucuz da degil bu adamlarin hepsi. Sener mesela yillik 1 Milyon € aliyordu transfer oldugunda.

4 5 farklı öne gecmedigimiz sürece fatih hocanın gençlere 30 saniyeden fazla süre verecegini sanmam

normalde olması gereken 11
Donk Emin Marcao
Linnes Taylan Ömer Saracchi
Feghouli Emre
Ali Yavuz

Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Peter Etebo ve Radamel Falcao’nun tedavisine devam edildi.

+5 korona

Pazartesi 11 de surpriz olmaz ama kadroda surpriz isimler olabilir altyapidan

Bartug mustafa isik kaan gibi

Fatih Linnes Donk Marcao Saracci Taylan Ömer Kilinc Feghouli Diagne

10 isim kesin

Akbaba
Şener
Ali yavuz
Ogulcan
Kerem
Sekidika

Genclerden biri en az 20 30dk oynayacak gibi duruyor Tahminim ali yavuz

Hoca dürdü onun defterini de kim baslayabilir ki diagnenin yerine

ali yavuz koronadan yeni cikti hem de tek basina o mevkiiyi dolduracak bir herif degil. Akbaba ile 442 de olabilir belki

Kimin başladığı önemli değil, Diagne'yle 9 numarada 11 çıkana kadar maça 10 kişi başlarım daha iyi. En azından takım ne yapacağını daha iyi bilen bir hüviyette olur. Diagne isimli kabzımaldan yarım saatlik hamle oyuncusundan başka bir şey olmaz Galatasaray'a.

Kimin başladığı önemli değil, Diagne'yle 9 numarada 11 çıkana kadar maça 10 kişi başlarım daha iyi. En azından takım ne yapacağını daha iyi bilen bir hüviyette olur. Diagne isimli kabzımaldan yarım saatlik hamle oyuncusundan başka bir şey olmaz Galatasaray'a.

Katiliyorum.

Koray A.
Linnes Donk Marcao Saracci
Feg Taylan Ömer Emre
Akbaba Ali Yavuz

En mantikli gelen suan bu bana. ne diyorsun bu kadroya

Katiliyorum.

Koray A.
Linnes Donk Marcao Saracci
Feg Taylan Ömer Emre
Akbaba Ali Yavuz

En mantikli gelen suan bu bana

Donk-Marcao bana biraz patlak bir ikili geliyor. Luyindama'nın veya Saracchi'nin denklemden çıktığı tüm sistemlerde 3'lü oynama taraftarıyım. Ama bu sistem Diagne'yi kenarda tutmaya yetiyorsa her türlü destekçisi olurum tabii.

Fatih
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan Ömer
Feghouli Akbaba Kilinc
Diagne

Emircan Secgin/Jankat Yilmaz/Kerem Yusuf Ersunar
Sener Özbayrakli
Emin Bayram
Isik Kaan Arslan/Metehan Baltaci
Bartug Elmaz
Jesse Sekidika
Kerem Aktürkoglu