- 28 Haziran 2010
- 28.901
- 27.587
- 3.138
ali yavuz 55, cagne 22.4, oğulcan 22 almış
@Sami Karakoç reis fake hesaplardan ali yavuza oy basmış gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali yavuz 55, cagne 22.4, oğulcan 22 almış
Sivas maçındaki mutluluğumuz inşAllah kursağımızda kalmaz, Çok güzel galibiyet aldık ama yine milli arada herşey kötü gitti. Nerdeyse ideal kadrodan 8-9 eksikle maça çıkacağız. Şu lanet milli takım arasından nefret ediyorum en büyük kabusumuz kaç senedir. Umarım rotasyon oyuncularımız gerekli performansı ortaya koyar ve bir şekilde kazanırız rakibin Kayseri olması bizim için bir nebze avantaj. Bu kadar eksikle üst seviye bir takımı kesinlikle yenemezdik.
Maalesef ... herif tam bitik, keske ayk veya ogulcan oynasaKralagne 2 adet saplayacaktır.
Ben kimseye basmadim@Sami Karakoç reis fake hesaplardan ali yavuza oy basmış gibi duruyor.
Jesse de olabilir kazanacagimiz adam
Bugün bir kac oyuncu kazanacagiz gibi bir his var icimde hayirlisi
işte futbolu bilen bir taraftarMuhtemelen karşılıklı bol gollü geçer. Tahminim: 1-0 kazanırız...
1-0 olsun bizim olsun üstad, Ben bu maçtan tedirginim fazlasıyla.İki mi olur üç mü bunu tartışalım Can!!
Taylan filan yok mu?Marcao, Saracchi ve Feghouli'yi çık as takımdan tam 8 oyuncumuz eksik. Zor olacak ama inşallah kazanırız.