Adem'in gönderilmesi büyük hataydı bu sene banko oynardı kendisi gitmek istedi filan inanmıyorum ben
Gitmek istesede kalacaktı göya 2 milyon lira alacağından vazgeçti vs para yüzünden yolladı yönetim. Her gitmek isteyen gidebiliyormu messi gibi adam kırdı dizini oturdu. Çok büyük hataydı

Şu Falcao ile devre arasında adam gibi konuşulup sözleşmesi sonlandırılmaya çalışılsın. Kulüp mahvoluyor maddi açıdan, görebiliyor onu. Bu kadar vicdansız olamaz bir insan.

1.5 milyon euro gibi rakama sözleşmesi fesih edilmeli.

Kayseri çok leş bir takım. Bu rezil kadromuzla bile rahat kazanırız bu maçı. Önemli olan haftaya oynayacağımız rize maçı. Rize maçından hiç ümidim yok...

Yav daha 15 güne kadar burada belhanda babel arda falcao ya neler söyleniyordu onlar olmadan kadro bu işte gayet iyi kadro tantanaya gerek yok zaten çok heyecan da yok inş kazanırız...

Kerem Aktürkoğlu: "Şans verilirse, hem hocamı hem de taraftarlarımızı gururlandırmak istiyorum"

fatih_terim_den_kerem_akturkoglu_plani_h4426_8d173.jpg

Rize maçını dusunmeyw gerek yok messiyi getirsek o hanzolari yenemeyiz anca oyuncu atilirsa belki

Arkadaşlar BeinConnect üyeliğim yeni bitti. Ofisteyim,dışarı çıkma ve maçı izleme ihtimalimde maalesef bulunmuyor. İzleyebileceğim başka bir merci bilen var mıdır?

Geri
Üst Alt