100 tirlyon forvetlere maaş odüyoruz biri noele hazırlanıyor biri ayakta duramıyor beğenilmeyen adem olsa maç 3-0 dı en kötü Allah sizin belanızı versin beceriksizler..

Renktaş futbolculara kızmayın.Bu adamları alan ve oynatanlara kızın.
Tansfer işinde kim varsa yatacak yeri yok.

heriflerin kanatları aşırı zayıf lines bindiriyor arada ama saraçhi ortada yok en kötü o bence şu an
fegul kılıç oğulcan taylan dong iyi

Bir devrede en son ne zaman bu kadar pozisyona girdik hatirlamiyorum

ama önde golü atacak adam yok. Diagne futbolcu degil

Lung iyi kaleci de adam akıllı takım olsa 5 tane atardı.Öyle acayip kurtarışlar yapmadı.

Oğulcan'ın ilk maçı yerden yere vurmaya gerek yok. Bence kötü olduğu söylenemez. Haftalardır oynat diyoruz hemen adamı karalamamak lazım. Zaten Oğulcan'dan da esktra bir iş beklememek gerek.

Sal Ali Yavuzu işte çocuk için bi fırsat

Diagneye kızıyorsunuz ama bugün iyi diagne en azından oyunun içinde konsantre halde tek sıkıntısı son vuruşlar golü atıp baskıyi bir kırsa kendine gelecek gibi sanki
Kardeşim adamın işi gol atmak. İsterse fevkalade oynasın gol atamadiktan sonra ben ovmem. Ayrıca sana katılmıyorum ama mesele o değil. Forvet dediğin gol atacak bizimkisi gol atmanın ne olduğunu bilmiyor.

Iyi oynuyoruz ama bitiricilik konusunda eksik kalmamizin sebebi kalite

40 yaşında çıksam cagneden daha iyi oynarım.Daha çok koşarım
S git ya
İnsan biraz oynar ulan 2 metre boyun var forvetsin utan kendinden
Sıkılmadın mı böyle beceriksiz olmaktan

Lung iyi filan değil bu maçta kalede herhangi bir X kaleci olsaydı da hemen hepsini tutardı Lung öyle Muslera gibi uçup da kaçıp da kurtarış yapmadı henüz şutların hepsi üzerine doğru geldi

Gerçekten hücum oyuncularımız çok kalitesiz Oğulcan/Diagne veya Akbaba rakiplerimizin hiçbirinde forma şansı dahi bulamaz Fatih de öyle mesela

Geri
Üst Alt