Feghouli ve emre niye çıkar oyundan ?
Karşı takım 10 kişi kalmış çıkar marcao yu fonk u da sal içeriye..

Bu takım şampiyonluğu geçin 2. Bile olamaz.

Bırakta kerem ali falan oynasın adamdaki inat kimsede yok..

Erken havlu atmak iyidir iyi, en azından köklü değişime zorlar. Senelerdir yatak döşek yatan ama bir şekilde hayatta kalmayı başaran hasta gibiydik, ölelim tam olsun değişim başlasın, her sene aynı muhabbetleri tekrar tekrar yapmaktan gına geldi artık.
bizim takımdan başından beridir zerre umudum yok çünkü mal ortada. tek üzüntüm şikecilere şampiyonlukta bi rakip olmaması. başak da dağıldı bu hafta, kötü oldu.

Geçmiş olsun, atan ve tutanın iyi olacak. Bugün ne atan vardı ne de tutan.. bu arada oynamayanların neden oynamadıklarını gördük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar eksikle iyi oynadık o kadar gol kaçırırsak böyle oluyor işte emre akbaba ilk pozisyonda karşı karşıya atsa 5 6 olacak maç 1-1 bitti çok yazık oldu bunu kazanıp rizede takılırız diyordum artık rizede kazanmak zorundayız bu arada oğulcan ali yavuz diyenlerde artık susarlar diye düşünüyorum ikisinde de bi halt olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yenemeyeceğimiz barizdi maalesef 2-3 oyuncumuz olmayınca o topu içeri atacak oyuncumuz olmuyor. Kalemiz zaten boş. Donk ile Akbaba ise saboteci yazıklar olsun diyecek tek kelime yok.

Zaten covid var bir üstüne Gs hüç çekilmiyor keşke ligler iptal olsaydı

Unsaldan haber var mı

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
suicide-9e1VPfBaNvvEY

sent via GSC

Sene basinda digiturku iptal etmistim cok yerinde karar vermişim.Su takimi izlemek icin birak para vermeyi para almamiz lazim.Yazik gunah harcanan paralara.ilk yarida dunyanin golunu kacir sacma sapan pozisyonlardan yararlanama,2. Yarida penaltidan gol bul rakip 10 kisi kalsin sonra git bedavadan gol yiyerek berabere kal.Her sene yasanilan bi senaryo oldugu icin sasirmiyorum da kızmıyorum da.Bu sezonda boyle 3-7 arasinda bitirecez nerede oldugunu kestirmek guc.Yonetiminden teknik direktorune futbolcusundan masorune komdisyonerine herkesi degistirmek lazim sene sonunda.Luyindama ve Muslera dışındaki butun herkes gidebilir umrumda olmaz.Ayrica yenilen golde Fatih kazmasina ne kadar kızıyorsak Donk denyosuna da o kadar kızalım.Ceza sahasinin tam onune rakibin tam sut cekmesi icin topu muthis biraktigini da unutmamak gerek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt