Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.543
- 3.560
- 1.813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt.
Hoca mecbur kaldı sonunda
Puan kaybı is loading...
Kerem R7/messi karışımı 1 yetenek.Valla buralarda twitter aylarca oynasın denilen oğulcanı görunce soru işareti var bende.3.lig topçusu kereme dileniyor bizim taraftar da ilginç.
Puan kaybı is loading...
yatırım tavsiyesi mi rengimPuan kaybı is loading...
2 maç oynasın Kerem'e de söverler. Oğulcan da yetersiz Kerem de çok net işteValla buralarda twitter aylarca oynasın denilen oğulcanı görunce soru işareti var bende.3.lig topçusu kereme dileniyor bizim taraftar da ilginç.
Foruma bir tepsi baklava ısmarlarsın artık.Ağzından yel alsın rt kupon bu maça kaldi almamız lazım
Gerçekten Emre&Feghouli ve arkalarında Taylan birlikte iyi iş çıkarıyorFeghouli 2 yıldan sonra ilk defa doğru yerde oynuyor.
Gol yememek için çıktı.Lung niye çıktı kaçırdım orayu
Sakatlandı. Top uzaklaştırırken baldır attı.Lung niye çıktı kaçırdım orayu
Ali giriyormu
Biliyor biliyor 30 gol atmış adam bu bugün bir iki gol atarsa forumda herkes övmeye başlar işler böyle işliyor buralardaKardeşim adamın işi gol atmak. İsterse fevkalade oynasın gol atamadiktan sonra ben ovmem. Ayrıca sana katılmıyorum ama mesele o değil. Forvet dediğin gol atacak bizimkisi gol atmanın ne olduğunu bilmiyor.