Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.647
- 59.228
- 4.758
liste başı covidmilli ara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
liste başı covidmilli ara
ne rezili abim yaw. maç sonu izle hoca memnun olacak takımdan, 128312 pozisyona girdik olmayınca olmuyor vs diyecek.Yok hacı abi yok ben anlayamıyorum gerçekten. Avrupada falan hezimete bahane bulunur bir şekilde ama Türkiye liginde takımın bu kadar rezil oynamasının mantıklı bir açıklaması olamaz, işin komiği bugünün veya bu senenin meselesi de değil bu.
+ bu takım 2 haftadan beri dinleniyorİsmail in Fatih’ten daha iyi bir kaleci olmasına mı yanalım
Kalemiz boş ona mı yanalım
10 kişiye yenileceğiz ona mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence maç sonu şanssızlık açıklaması yapılacakYok hacı abi yok ben anlayamıyorum gerçekten. Avrupada falan hezimete bahane bulunur bir şekilde ama Türkiye liginde takımın bu kadar rezil oynamasının mantıklı bir açıklaması olamaz, işin komiği bugünün veya bu senenin meselesi de değil bu.
Şaka maka iş yapabilirdi aslında, ha en kötü ne olurdu cücük kadar maaş alması sebebiyle bütçeye ek yük getirmezdi, şimdikiler gibi milyonluk kazma değil en azından.1 muğdat daha lzm
Gsc her sıradan oyuncuyu Lewandovski yapmakta hünerlidir.ali yavuzda hakkaten anlatılan kadar muhteşem topcuymus