- 12 Haziran 2013
- 9.608
- 5.701
- 1.713
Takım yine keyfimizi içine ....... tığına göre futboldan uzaklaşabiliriz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl üzüldüğüm nokta biz bu oyunu oynarken ben tv karşısında nası keyif alamıyorum takımdan acaba? O eksik giserilirse puanlar otomatik gelecek
E kapandılar ne yapak, kaliteli adam yokki delsin rakip savunmayiPuan kaybedince bir degeri kalmiyor bunlarin ama.
Ligin 18.takimina karsi oynadigimizi da göz önünde bulundurursak su istatiklerle puan kaybettigimiz macta kendimizi avutmamizi mi bekliyorsun cidden. Yarim saat 10 kisiye karsi oynamamiz da cabasi.
EvetAsıl üzüldüğüm nokta biz bu oyunu oynarken ben tv karşısında nası keyif alamıyorum takımdan acaba? O eksik giserilirse puanlar otomatik gelecek
GSCimbom Mobile App
Evet,bu da dogruGole bida baktım da o gol yenir yaw çok temiz ve sert vuruş. Muslera da yerdi onu.
Hatanın büyüğü donk da oraya top uzaklastirirlmaz
GSCimbom Mobile App
Donk iyiydi o ana kadar bi degolde moto gpye pek bişey söylenemez suçlu dong armutu
Lan oynayaydi ilkyari 4-0 biterdi kacana bakkayseri iyiydi kötüydü kapandı vs bi yana falcao varken ceza alanına bu kadar top getirebildiğimiz bi maç oldu mu acaba hiç
keşke sıvışmasaydı da oynasaydı şu maç
emre ye attığı pas da çok iyiymiş fakat arkdaş normal bi oyuncu emre topu alıp kaçırdığı ana kadar 3 kez atardı golü acayip bocalamış ayakları birbirine dolanmışDonk iyiydi o ana kadar bi de![]()
Lan oynayaydi ilkyari 4-0 biterdi kacana bak
Ay tutulması mi sarstı ne olduysa ayaklari götlerine kacti bizimkilerin,pazar gunu basliyo 2011-1012 döngüsü bakalim ne olacakemre ye attığı pas da çok iyiymiş fakat arkdaş normal bi oyuncu emre topu alıp kaçırdığı ana kadar 3 kez atardı golü acayip bocalamış ayakları birbirine dolanmış
Oyunu okumak dediğimiz olay bizim kalecide yok, duracağı yeri bilse topa uzanır belki.Benzer golleri Alanya, Kasımpaşa ve Antepli oyunculardan da yedi.Net şekilde oyunu okuyamıyor,Muslera olsa belki top kucağına gelecek.Örneğin benzer pozisyonda Taylan gelişine vurdu herkes heyecanlandı ama top kalecinin kucağında kaldı... Maalesef bazı kaleciler böyle, artık gelişim göstermesi zor.Okan'a yatırım yapalım yeter.Gole bida baktım da o gol yenir yaw çok temiz ve sert vuruş. Muslera da yerdi onu.
Hatanın büyüğü donk da oraya top uzaklastirirlmaz
GSCimbom Mobile App
Lan oynayaydi ilkyari 4-0 biterdi kacana bak
2 de guzel ara pasi attiydi bu şerefsiz ama su golleri artik kacirmasa kendi sihhati icin iyi olur sankifatih hocamın yaptığı mobingin intkamını alıp adeta sabote ediyor sanki imparatoru reis