SL 20/21 H:9 | Gençlerbirliği 1-5 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Fikstürde Başakşehir'i takip ediyor bu dingiller. Başakşehirden puan alıp, biraz rahatlayan ve havaya giren takımlardan istediklerini aldılar ilk haftalarda, biri de biziz. Sonra Başakşehir seriye bağladı. Başakşehire 3 puan veren takımlar bir üç puan da bu dallamalara vermemek için daha iyi oynuyorlar sanki :)

Fikstürde Başakşehir'i takip ediyor bu dingiller. Başakşehirden puan alıp, biraz rahatlayan ve havaya giren takımlardan istediklerini aldılar ilk haftalarda, biri de biziz. Sonra Başakşehir seriye bağladı. Başakşehire 3 puan veren takımlar bir üç puan da bu dallamalara vermemek için daha iyi oynuyorlar sanki :)
Fikstür ayarlanırken, Bilerek Başak'i takip ettirdiklerini düşünüyorum.

Rakipler bir önceki hafta Başak ile yorulsun, yıpransin ve kart görsünde o şekilde kuşlara karşı maça çıksın diye.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

MILLI ARAYI S NE GUZEL FBYE KOYDUKLARINI GORECEKTIK.

ABV MILLI ARA

EmygJddXMAAaQix

nobre iyi miydi kötü mü bilmiyorum bir ankara takımının sezon ortası en iyi getirebileceeği adam bu herif bence. bizden geçen sezon 5 ptsmizi gasp etmişti.

sönmez reyiz esprisi mi yaptın puhlu twitle?

arada sırada kullandığımız bir ifade olmasından mütevelit bu dutch manın kullanımına dikkat çekmek istedim

İmparator mustafa kaplan puan alacaktir.

kan değişikliği ile birlikte yeni gelen teknik direktöre kendini göstermek isteyen gençlerbirliği oyuncuları febeşten points alacaktır

Daha mac baslamadan hakem iki tane penalti verir
Vara en az üc kere gitmis olur
90 dk boyunca da en az 85 kere penalti tartismasi yasanir
Maci rakip 4 kisiyle tamamlar
Skor ise 0-33 olur bence

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fener'in bu maçta puan kaybedeceğini düşünenler Covid'in Nisan'da biteceğini tahmin edenlerdir.

Geri
Üst Alt