SL 20/21 H:9 | Gençlerbirliği 1-5 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım

Gençlerbirliği saydığım takımlardandı o yüzden izlemedim, keşke sizler de izlemeseydiniz. Sonuç belli. Gençler çok ama çok kötü bir takım.

Lan her top gol oluyor Gb de aynı sayıda şut çekti halbuki.

Gençler ligin en kötü takımlarından biri. Boş skor

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahaha armut kaleci çıkmayı bile beceremiyor

Penaltı bitirdi zaten maçı, gerisi fasa fiso. Şerefsiz Meler ve Perotti'ye Allah'tan rahmet dilerim.

Fener'in deplasman fikstürü rahat başladı şanslarına. Rize sürekli domalıyor. Bizden sürekli 1 puan alıyorlar zaten. Antalya'da full takım sakattı. Gençler'in kadrosu kötü. Bir Göztepe zorluydu. Böyle olunca 13 aldılar. Kadıköy'de daha az puan topladılar.

Bizim deplasman fikstürü de iyiydi. Başak'ı kötüyken yakaladık. Sivas'la Avrupa yorgunuyken oynadık. Erzurum'la havalar soğumadan oynadık. Kasımpaşa Avrupa maçlarımız varken İstanbul'da olan yumuşak deplasmanlardan biriydi. Biz de 9 puanla fena başlamadık. Haftaya Rize maçımız zor olacak.

Fener'in Alanya, iyi durumdaki bir Başak,Bjk ve Ts ile deplasmanda oynamasını isterdim.

Hakemin yardim etmesine gerek yokmus,kaleci zaten tam kova.5 sutta 5 gol yemis ibis.fenerliler bile top oynamadan maci aldik diyo.hakem önünü acar,kaleci de mal olursa normal

Aranızda benim gibi azda olsa amatör vs kalecilik yapmış olan var mı ?

Bu kalecinin maç başından beri her hareketi her duruşu falso

Her şeyi geçtim sadece 3 kez rahatlıkla çıkıp uzaklaştırcağı topta ilginç bir şekilde ağır kalarak 3 kere karşı karşıya bıraktı feneri

Penaltı vuruşında hakemin düdüğünden önce sağına yatıp perottiye üfleyerek penaltı kullandırdığını saymıyorum bile

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin en kötü takımı Ankaragücü filan değil.kesinlikle Gençlerbirliği heryerleri rezil.durumda

Aranızda benim gibi azda olsa amatör vs kalecilik yapmış olan var mı ?

Bu kalecinin maç başından beri her hareketi her duruşu falso

Her şeyi geçtim sadece 3 kez rahatlıkla çıkıp uzaklaştırcağı topta ilginç bir şekilde ağır kalarak 3 kere karşı karşıya bıraktı feneri

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cisse karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptıklarını amatör kaleci yapmaz.

Fener'in deplasman fikstürü rahat başladı şanslarına. Rize sürekli domalıyor. Bizden sürekli 1 puan alıyorlar zaten. Antalya'da full takım sakattı. Gençler'in kadrosu kötü. Bir Göztepe zorluydu. Böyle olunca 13 aldılar. Kadıköy'de daha az puan topladılar.

Bizim deplasman fikstürü de iyiydi. Başak'ı kötüyken yakaladık. Sivas'la Avrupa yorgunuyken oynadık. Erzurum'la havalar soğumadan oynadık. Kasımpaşa Avrupa maçlarımız varken İstanbul'da olan yumuşak deplasmanlardan biriydi. Biz de 9 puanla fena başlamadık. Haftaya Rize maçımız zor olacak.

Fener'in Alanya, iyi durumdaki bir Başak,Bjk ve Ts ile deplasmanda oynamasını isterdim.
Antalya'yı hakemle yendiler zaten full kadro olsa ne yazar.

Genclerin sagbeki yok ama solbeki de bu mac sicti

Geri
Üst Alt