şu maçın en iyi yanı

tam seneye ekibimizde karanlık çağ bitip aydınlığa kavuşma ümitlerimiz yeşerirken okan buruk isimli tenekenin ümitlerimizi yıkma ihtimalini azaltıyor

akpsehirde yaptiklari iyi gozle bakiyordum bizim beyle karsilastirirken, ama bize cok daha iyisi lazim.

Marco Rose'u cok istemistim, Gladbach 1m euro fesih odemis ve hemen kapmis sonuc ortada.

Basaksehirde birisi sezonu kapatti sanirim
Oyuncuyu tanimiyom

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Sakatlık kötü de olsa Rafael'in sağbeke geçmesiyle eğrisi doğrusunu buldu diyebiliriz.

akpsehirde yaptiklari iyi gozle bakiyordum bizim beyle karsilastirirken, ama bize cok daha iyisi lazim.

Marco Rose'u cok istemistim, Gladbach 1m euro fesih odemis ve hemen kapmis sonuc ortada.

hassenhuttl ve graham potter benim şu anki favorilerim

Artık avrupada pozisyon bile bulamadığımız şerefli mağlubiyetlere sevindiğimiz yıllara döndük.Adamların sadece futbolu önde değil.Siyasetleri,yaşam standartları,ekonomileri vs her şeyde ilerideler.Coğrafya kaderdir sözü şu dünya üzerinde kurulmuş en mantıklı cümle.
Biz de dedikodu yapmakta, birbirinin ayağını kaydırmakta, kiskanclikta, yalakalıkta, yalanda dolanda, kurnazlıkta çakallıkta, amca dayı ile iş yapmakta, göz boyamakta gosteriste, çalmakta cirpmakta falan ilerideyiz ya

Leipzig defansi baya cöp
Basak biraz becerikli olsa coktan beraberligi bulmustu

başak da baya pozisyon buldu ama atamadı

Yabancı sınırı yokken şu takımın açuarısı kadar takım kurmak çok zor değil. Diagne’ye 13 m euro vermek yerine 35 yaşında (fizik yaşı 45) Falcao’yu almak yerine 22-23 yaşında ateş eden 2-3 adam al ligi domine et. Ozan bile bu ligi forse edebiliyor.

bizde şu red bulla bi anlaşma yapsak bizi pilot takım gibi yapsınlar alsınlar tüm organizasyonu yönetsinler
plan program her şey var adamlarda.

hassenhuttl ve graham potter benim şu anki favorilerim

Hassenhuttel, southampton berbat durumdayken kisa zamanda inanilmaz toparladi.

keske oyle biri gelse, potter da ilginc bir adam.

Hassenhuttel 2018 de gelmis, 2 senedir takimin basinda ve takim iyi ve guzel top oynuyor.

Suan bizle mac yapsalar 5 yeriz

Terim 4 senedir basinda takimda gram ilerleme yok

:falcao:

Bunlarin defansi baya cöp
Nasil almanyada lider olmuslar hayret

bunlar okadar para kazandılar ama gidipte 1 tane duzgun forvet alamadılar

GS ülke puanını düşürüyo len
Gidelim de puan toplayalım len
GS sağolsun ön eleme oynayacaz len

Geri
Üst Alt