Basaksehir dalga dalga hucum ediyor macin basindan beri, bravo

Kondisyon olarak geliştiğimi hissediyorum dediğine göre Hocanın şans vermeme nedenini buna bağlayabiliriz. 2.ligden gelen birinin kadroya tak diye girmesi kolay olmazdı zaten.

Ali yavuz'u 3 sene olacak galiba takip edeli. Ben tek santraforlu oyunda zorlanacağını düşünüyorum. Tek santraforu dolduracak tipte biri olmadı hiç bir zaman. Maç içinde sürekli sağ ve sol kanada devrilerek oynamayı seviyor. Hucum hattı Babel-Ali-Akbaba şeklinde gerektiğinde 9da oynayan isimlerden kurulsa daha efektif ve hareketli bir ön hat izleriz. Hocanın Ali planını cidden merak ediyorum.

Bence Babelli oyunda Cenk-Babel tarzı sola ortaya rotasyonlu santrafor oyununu çok güzel oynar. Falcao'nun bitikliği ve Diagne'nin kazmalığıyla o değişimi saha içinde hiç yapamıyoruz ama Ali Yavuz'la bu tarz bir fırsatımız olabilir. Kondisyon olarak yetersiz olsa da Falcao'nun veya Diagne'nin 11 başladığı maçlarda ilk değişilikte diğerlerine göre her türlü tercih edeceğim tarzda bir oyuncu. İnşallah bu kadar beklenti üstüne mızrak çuvalı doldurur.

Mbappenin kocası giriyor.

Terim hocamız taktik öğreniyordur umarım

Geri
Üst Alt