ŞL 20/21 H Grubu M:4 | Manchester United 4-1 Başakşehir | MS | 24 Kasım | beIN Sports 1

Ne yazık ki makas çok açık. Biz bile çıksak Falcao, Arda, Babel, Feghouli, Muslera, Belhanda gibi Şampiyonlar Ligi tecrübeli isimlere Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Saracchi, Elabdellaoui gibi hareketli isimlere, Luyindama Marcao gibi bir tandeme rağmen EZİLİRDİK.
Ki Basaksehiri rahat yendik bu sene.IMG_mwlpcz.jpeg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz ve diğerleri şlde başarılı olmayı geçtim katılabilirsek bile öpüp başımıza koyalım lig şampiyonuda eleme oynıyıcak galiba bundan sonra

Orda bi kere gruptan çıkabilmek için tonla para saçıp 10-15 seneyi çöpe atmak yerine her sezon ama şl ama uefa oralarda bulunup turnuva takımı olunmalı

Üstüne koya koya bi ihtimal başarılara ulaşabiliriz öteki türlü imkansıza yakın

Bu aralar şansım iyi gitmiyor. Maçların ikinci yarıları için 3 maç verecek canlıdan? Eli sıcak ne söylese gelen varsa dinlemek isterim

Biz ve diğerleri şlde başarılı olmayı geçtim katılabilirsek bile öpüp başımıza koyalım lig şampiyonuda eleme oynıyıcak galiba bundan sonra

Orda bi kere gruptan çıkabilmek için tonla para saçıp 10-15 seneyi çöpe atmak yerine her sezon ama şl ama uefa oralarda bulunup turnuva takımı olunmalı

Üstüne koya koya bi ihtimal başarılara ulaşabiliriz öteki türlü imkansıza yakın
Evet son senelerde puan toplayamadığımız için artık CL için ön eleme oynayacak takımlarımız.

Bizim takımlar bu eleme işini beceremiyor, o yüzden de maalesef yıllarca CL ye katılamazsak kimse şaşırmasın açıkçası.

sent via GSC

Dompf’un paylaştığı kadro terim hodjamın dahiyane taktikleriyle kırmızı şeytanları paramparça ederdi.
İtirazı olan varsa ölümüne tartışırım.

Evet son senelerde puan toplayamadığımız için artık CL için ön eleme oynayacak takımlarımız.

Bizim takımlar bu eleme işini beceremiyor, o yüzden de maalesef yıllarca CL ye katılamazsak kimse şaşırmasın açıkçası.

sent via GSC

Yapılanma şart türk futbolunda aksi takdirde rakipler yapılandırıyo zaten bizide diğerlerinide milli takımıda

Bu aralar şansım iyi gitmiyor. Maçların ikinci yarıları için 3 maç verecek canlıdan? Eli sıcak ne söylese gelen varsa dinlemek isterim
Bugün üç kupon yaptım üçü de tuttu.Bir tanesi rosenborg yüzünden yattı.İki defa silip ekledim kupona mal gibi.500 tl kaçtı

Fred harbi çok iyi topçu ya sene başı uzun süre bizle ismi geçti bugün orta sahada sürklase etti İrfan ve Denizi.
Fred çözebilseydik;

Taylan
Feghouli Fred Belhanda/Kılınç Arda
Falcao

Baya iyi orta/ileri hat olurdu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

deniz irfandan daha alfa bir topçu açık ara

Geri
Üst Alt