ŞL 20/21 H Grubu M:6 | PSG 5-1 Başakşehir | MS | 9 Aralık | beIN Sports 1

4. hakem delegeye
negru means black dior herifin ödü bokuna karışmış dk 19:30
Sorun o değil bence Demba Ba da dedi zaten beyaz biri olsa white demeyecektin diye. Bence de beyaz bi futbolcu olsa bi sifat kullanmayacakti ama siyahi olunca Rumence negru demiş.

Sorun o değil bence Demba Ba da dedi zaten beyaz biri olsa white demeyecektin diye. Bence de beyaz bi futbolcu olsa bi sifat kullanmayacakti ama siyahi olunca Rumence negru demiş.

tmm da kaç tane siyah yardımcı olabilir başakta
1 tane var ondan bahsederken de siyah dersin yani

bizim insanımızın zenci kelimesini art niyetsiz şekilde sarfetmesi gibi mi acaba rumencede negru.araştırılması lazım.gerçi bizde de artık zenci demek ırkçılık olarak görülmeye başladı doğru da yapıldı ama eskiden ırkçı bi ifade olarak görülmüyordu

Olay romencede siyah kelimesinin negru olması değil. Sen beyaz adama şu beyaz adam diyormusun sıkıntı o

muhtemelen afrikadaki bir kupada da beyaz oyuncular daha az olacağı için orda da şu beyaz olan diye kullanılır veya kullanılıyordur

tabi burda hakemin o kelimeden önce sataşmaya başladığı söyleniyor

hakemin ana dilinde böyle bir kelime olmasa direkt şüphelenirdim ama şimdi bir adım geriden bakıyorum olaya

türk hakem triosu yönetse ve 4. hakem siyahi yardımcıya kırmızı göster dese ırkçılık olur mu mesela diye düşünüyorum

Başak bildiğin korkup kaçtı
büyük saçma bir hareket sahayı terk etmek
haklıyken haksız duruma düşecek

tepki gösterdin maçı 10 dk durdundun tamam
hakemi şikayet edersin kanıt sunarsın cezasını çeker olur biter
çocuk oyuncağı mı bu sahayı terk etmek?
eğer sahaya dönüp maça devam etmezse
büyük cezalar verir UEFA ki ben UEFA başkanı olsam bir daha Başakşehiri Avrupa kupalarından ömür boyu men ederdim.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt