Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
4. hakem delegeye
negru means black dior herifin ödü bokuna karışmış dk 19:30
Rumence öyleymiş. Kötü iletişimin kurbanı oldu galiba hakem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4. hakem delegeye
4. hakem delegeye
Onu geçecekler.O lafın uluslararası anlamını herkes biliyor.Kendi dilinde ne ifade ettiği önemli değil.Rumence öyleymiş. Kötü iletişimin kurbanı oldu galiba hakem.
Sorun o değil bence Demba Ba da dedi zaten beyaz biri olsa white demeyecektin diye. Bence de beyaz bi futbolcu olsa bi sifat kullanmayacakti ama siyahi olunca Rumence negru demiş.4. hakem delegeye
Aynen öyle adamın adını söyle niye siyah diyosun direk ırkçılık bu,o niyetle söylemedim dese de bilinçaltında varmış demek kiOlay romencede siyah kelimesinin negru olması değil. Sen beyaz adama şu beyaz adam diyormusun sıkıntı o
Ne yaptılar ben görmedimNeymar ve Mbappe adamdır
Sorun o değil bence Demba Ba da dedi zaten beyaz biri olsa white demeyecektin diye. Bence de beyaz bi futbolcu olsa bi sifat kullanmayacakti ama siyahi olunca Rumence negru demiş.
Olay romencede siyah kelimesinin negru olması değil. Sen beyaz adama şu beyaz adam diyormusun sıkıntı o
Hakemi işaret ederek oda atılsın gibi birşeyler demişler beinde söylediler.Ne yaptılar ben görmedim