⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

TV8 yayıncı kuruluş numarası yapmasın, Spikerin seside donuyorsa yayıncı kuruluş olmaz, bildiğin beceremiyorlar, spikerin sesi donmayıp yayın donsa eyvallah Melih'te hikayeden anlatıyor işte, yersen tabi ki.
Hikaye anlatıyor. Hollanda kanalında sorun yok, yayıncı kuruluş dan olsa orda da donma olur.

Hoca şimdi içerde taktik veriyorum diye bireysel hata yapmayın, Kerem sen istediğini yap falan diyordur kesin.

Haklısın da şu ayak dışı ile kontrol işinden vazgecmesi için de çok uyarıldı
uyarıyla olmuyor belli ayağı çok kötü ve bu gevşekçe hareketleri bi çok kez gördük. defansımız ve kalecimiz geriden oyun kurmaya hiç uygun değil birinci bölge çabuk geçilmeli

Futbol hayatı bitmislerle tempolu futbol oynayamazsın kiymetli futbol dehası Fatih hojjjjam

luyindama'da da hiç bir değişme yok

hareket edemiyor artık

sakatlıktan sonra atletizmini kaybetti.

Ne oynadığımızı bilmiyorum maçı da doğru dürüst izleyemedik ama PSV'yi gözümüzde çok büyütmüşüz korkudan üstlerine gidemedik. Bir kere hücum yaptık oda gol oldu. Bireysel hatalardan vereceğiz turu muhtemelen.

Çok tempolu oynamak iş yapmaz,dengeli bi oyun oynayan rakip olsaydı vallahi 1-0 öndeydi o 2 golüde hayatta yemezdi.psv iyi değildi biz gel at dedik.kaç defa yazdım burda full konsantre dengeli oyun oynarsak psv ilk 20-25 dkk gol atamazsaa yorulacaklardır ipler elimize geçecek ve hatta 1-0 öne bile geçebiliriz son 20-25 dkkda diye yazdım.adamlar gol atmadı biz attık tüm golleride.avrupa maçı olunca dengeli ayağı yere sağlam basan bi oyun bitürlü oynayamadık son yıllarda.emin olki bizim psv yi deplasmanda yenmemiz daha kolaydır kendi sahamızda yenmemizdense.çünkü adamlar hurra geliyor düzgün takımın ekmeğine yağ sürecek şekilde oynuyorlar.bizim sahada böyle oynamazlar o yüzden bunları evlerinde yenmek daha olasıyken kendi elimizle kendimizi bitiriyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Burak Elmas seçilmesin dedik Fatih Terim ile devam edicek Fatih hoca kalırsa başarı falan hayal artık zamanı geçti şöyle maçta 3-5-2 macerasına kaçıyor adamlar tek kale oynuyor rezillik

Geri
Üst Alt