⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Takimin su hali gelecek yeni transferlerle hal olacak is degil. Takimim zihniyeti degismeli. Yeni transferlerle 3-5 mac iyi mac cikaririrz, sonrasi ayni yoldan devan eder...

Marcaonun ayağı iyiymiş bir kötü olsa ne olacak bilmiyorun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu başımızdakilerin planlama yapacağına, 3 yıllık bir plana göre hareket edeceğine, iyi bir takım kuracağına, kurulacak takımı evlatçılık yapmadan, her haltı en iyi ben bilirim demeden gerçek bir Avrupa takımı gibi oynatacağına inanan arkadaşlarımız var. Bu zihniyet Galatasaray’ı bir adım ileri götüremez

Ligde söküyor!

3 kisi degisti hic birsey degismedi cunku bu takimin bir hocasi ve bir oyun plani yok istersen full 11 diz terim kaldikca izdirap devam

Bu başımızdakilerin planlama yapacağına, 3 yıllık bir plana göre hareket edeceğine, iyi bir takım kuracağına, kurulacak takımı evlatçılık yapmadan, her haltı en iyi ben bilirim demeden gerçek bir Avrupa takımı gibi oynatacağına inanan arkadaşlarımız var. Bu zihniyet Galatasaray’ı bir adım ileri götüremez
4 senedir sürekli geri giderken şimdi ileriye gideceğimizi düşünmek icin hicbir sebep yok. Istikrarlı bir şekilde geriye gidişimiz devam eder.

ulan kimin hangi mevkide oynadığı bile belli değil random takılıyorlar sahada. iyice dingonun ahırına döndü kulüp

Psv paslaşırken ne olacağını kestiremiyorsun çalışmış adamlar. top bizdeyken ise sıradaki pasın nereye gideceği net olarak belli ne bir ara pas ne bir ara koşu düm düz bir oyun. Beni oynatsınlar bende sırıtmam topu 10-15 metreye yuvarlarım ne var

2017-2018 sezonu gibi 40 milyon borca girip her mevkiye üst düzey nokta atışı transfer yapmalıyız. Takımın ilk 11'i yok Terim çöp etti.

Geri
Üst Alt