Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.819
- 101.992
- 5.238
gol bile atmışız6 yemedik bi de iyi tarafından bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol bile atmışız6 yemedik bi de iyi tarafından bak
Bu ne bicim bir seviye? Bu forumdaki seviye boyle yorumlar yuzunden zaten dususte. Terbiyesizlik.Burda terimin götünü Siz yalarken dersen olmaz. Terimin götünü 4 senedir yalayan ben değilim. 4 senedir götüne tekme atılsın diye yazıyorum. Geldiği gün bu adamdan bir benmi nefret ediyorum yazdım bi komple banlamadıkları kaldı beni burda
mustafa mohammed ilk geldiğinde nasıldı şimdi nasıl..hoca iyi oyuncuyu bile köreltiyor..Ortalamanın biraz üzerinde bir hoca rahat şampiyon olurdu
Hatta yeri geldiğinde ardadan da verim alır, ömerden de, çöp dediğimiz diğerlerinden de
4 senedir aynı takımı yönetiyorsun ama böyle önemli maça hiç oynamadığın 3’lü ile başlayıp 60’ta değiştiriyorsun ama o da fayda etmiyor
Hayatında hiç sağbek oynamamış adamı sağbeke koyuyorsun
2 golcün yedekteyken, 2 senedir ne zaman golcü pozisyonunda oynatsan zerre verim almadığın kanat oyuncunu golcü olarak oynatıyorsun
Geçen seneki takımda ısrarla oynattığında takımı eksilten 3 oyuncuyu yine ilk 11’e koyup, üzerine de 3 tane rotasyon olabilecek yeni gelmiş adamı oynatıp takımı -6 seviyesine getiriyorsun
Dünya kadar transfer yapıp tek bir oyuncuyu dahi geldiğindeki performansının üzerine çıkaramıyorsun
Dünya kadar transfer yapıp en azından asgari bir sistemi oynatamıyorsun
Orjinde Kanat olan oyuncuları aynı 11’de bek, golcü, 6 no, 8 no, 10 no oynatıp orjinleri bek, golcü, ortasaha olan adamları ya yanında oturtuyorsun, ya kadroya almıyorsun, ya küstürüyorsun
Yav başka hangi hoca olsa, 4 yılın sonunda bu takımı çıkarsa sabahı göremezdi sabahı
terim asla değişmez ve ders almaz..Romantizmlerden erken sıyrılıp sezonu kurtarmak için hayırlı bir mağlubiyet. Kimlerin hangi seviyelerin oyuncusu oldugunu son kez test etmiş olmuşuzdur umarım.
Vaaaaays gece gece umut bağlamaca he
Şöyle mallar başkalarının beynini zehirliyor böyle şeylerle.
Vaaaaays gece gece umut bağlamaca he
Mohammed bizim forvetimiz olamaz. Bu takıma net 7 transfer gerekiyor. Ghezzal Gedson falan neyse para verilip alınsın. Ayrıca Aytaç da yetersiz bence.
mohammed ilk geldiğinde herkes hayrandı.. ama terim onu bile bitirdi..
devre arası transferleri bekleyin yepyeni bir takım olacaz dedi..terim istifa etmezse adam değildir.
Büyük kulüpsen böyle mağlubiyetin üstüne kafa koparırsın kulağının üstüne yatmazsın. İlk bileti kesilen hoca olur normalde de hadi hocanın durumu farklı bu oyuncu grubu hiçbir şey olmamış gibi devam edemez.
terim basın toplantısında bizde 3 sene sonra psv seviyesine gelecez dedi..psv beklediğimden çok kötü.. skor yanıltıcı olmasın biz çok çok daha kötüyüz.. 2 senedir 2 maç top oynamamış takım daha da eksilmiş..kusura bakmayın orada ne iş yapıyorsunuz? galatasaray bir markadır bu markayı lekeyen herkes suçludur. acilen teknik direktör ve yeni başkan!
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi