⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Daha dün cl maçına 1 ay var diyorduk ogün geldi çattı,bakalım maçtan sonra güzelce kritik yapmalar havadamı uçuşacak yoksa lanet mi okunacak.kötü olan şu ki bizde her zaman yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olayı var.elensek bile transferler son günlere sarkacak elesek bu kadro yeterli olur diye düşünülmesi kaçınılmaz.kaç defa yaşadık bu durumu.

Emin olun accayip tedirginim psv yi elersek vallahi bekliyorum kadromuz yeterli bi iki transferle kapatacağız denmesini

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rakip cidden çok çok üst düzey celtic tarzı bi takım çıksaydı keşke adamlar çok fena oynuyor

Turu zor görüyorum da şöyle göze hitap eden birseylerin değiştiğini görmek beni memnun edecek. Geçen seneki hatta terim in son dönemi futbolundan yıldım. Daha tatmin edici mücadelesi yüksek oyun görmek istiyorum. İnş psv maçıyla başlar bu seri.

GSCimbom Mobile App
değişen hiç bişey yok olamazda aynı oyuncular aynı hoca ne değişecekki

Daha dün cl maçına 1 ay var diyorduk ogün geldi çattı,bakalım maçtan sonra güzelce kritik yapmalar havadamı uçuşacak yoksa lanet mi okunacak.kötü olan şu ki bizde her zaman yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal olayı var.elensek bile transferler son günlere sarkacak elesek bu kadro yeterli olur diye düşünülmesi kaçınılmaz.kaç defa yaşadık bu durumu.

Emin olun accayip tedirginim psv yi elersek vallahi bekliyorum kadromuz yeterli bi iki transferle kapatacağız denmesini

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PSV'yi elememiz diye bi ihtimal yok. Matematiksel olarak da yok.

Üçlü yapar mıyız acep.

Alparslan Luyindama Marcao

Sekidika Feghouli Aytaç Emre K. Ömer

Mostafa Babel

Bence hocanın çıkaracağı

Sekidika Luyindama Marcao Ömer

Feghouli Aytaç Emre Arda Babel

Mostafa

Mucize olsa da günlerce Fatih Terim haberleri okusak. Var bir hayalimiz.

Daha önce defalarca yaptığımız gibi koyup geçiyoruz lami cimi yok burası Galatasaray

Almanya Avusturya ve Isvicre de yasayan renktaslarimiza maçi farkli yoldan izlemek için beleş ve legal bir yol:

- Waipu TV den 1 aylık Free Trial deneme hesabi açin Waipu da Sportdigital kanali maçi canli yayinlanacak. Spiker olur mu bilmiyorum.

Geri
Üst Alt