⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

ben yinede yunus ve kerem kanatlarıyla oynayacağımızı düşünüyorum.

musli,jese luyi marcao emre t aytaç yunus emre k ömer kerem muhammed bu kadroyu bekliyorum her nekadar yunusu yazmasakta hoca oynatır bence. ya da hoca ömeri sola alır fegi ortaya çeker iki durumdada orta sahamız gayet zayıf.

3-5-2 de bile yunusu gene keremle oynatabilir.jese ömer köprü oyuncuları olur keremle yunusa biraz içerde olurlar ömerle jese tam bek ve kanat tarzı olmazlar.aytaç emre kılınç orta sahası olur bu durumda.zaten üçlü defans ve ömerle jeseninde desteklemesiyle rakibi önde basarak bozma düşüncemiz olur eğer olası sarkmalarda aytaçla beraber üçlü savunma atağı savuşturmaya çalışırlar

Mağlubiyet bence kaçınılmaz, onlar kadar tempolu basan pres yapan tüm takımlara karşı boynu bükük ayrılıyoruz . Muslera ekstra mesai yapmazsa farkta olabilir. Şuan ki tüm oyuncular içinde Kerem dışında beni heyecanlandıran tek bir oyuncu bile yok, gol atabilirsekte onun sayesinde olur. Gakpo&Madueke bek yokluğunda otoban yaparlar orayı ki Yusuf Erdoğan bile deli yaptı bekleri, Malen Dumpfries Allah'tan yoklar, Zahavi tempo olarak tutabileceğimiz bir isim Melan ele avuca sığmıyor, tek umudumuz bol bol iletişim sıkıntısı yaşayıp, bitirici noktada gününde olmamaları, onlara karşı verebilecek genç basan takımla çıkıp, 2. yarı yetenekli isimleri değerlendirmekte fayda var.

Muslera
Alpaslan Luyindama Marcao EmreT
EmreK Aytaç Ömer
Yunus Mostafa Kerem

2. Yarı
Feghouli - Arda - Babel - Sekidika - Falcao oyunun durumuna göre düşünülmeli, Oğulcan olsa bu maç banko 11 oynardı oda çok büyük dezavantaj oldu, Yunus yerine onu izlerdik büyük ihtimal, yaşlılar ordusu girene kadar bu gençler maçı tutar birazda yorarsalar rakibi yetenekli moruklar belki bir süpriz yapabilirler ama düşük ihtimal tabi ki.​

Hanim Masterchef izliyor lan. Bende ordan belki mutfak icin yemek tarifleri kapar diye musamaha gosteriyorum. Gecen sefer cokertme kebabi gormus. Evde denedi.

Zaten iptvden izliyorum. Acun'a para verecek goz var mi bizde
Git yengeyi yemek kursuna gönder! Sende bir kuşluk seziyorum bugünlerde.

1626866440503.webp

4 yiyerek sezonu açalım.

Terim zaten cl yi silmiş kafadan. Umarım uefa da başarılı oluruz.

Hollandalı iş arkadaşlarım, akşama gol şölenine hazirmisin deyip duruyorlar. Ahhh ahh şunları bi yensek veyahut 1 puan alsak...

Geri
Üst Alt