GSCimbom
⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart
Mehmet Mehmetoglu

⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart Sayfa 97

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
4,1K
Okunma
164,4K
Sayfa
97/204
akbaba ,Ömer bayram, arda ve 2 yıldır başarısız FT ile sözleşme imzalayıp geleceğin takımını kuracağım diyen Burak elmas maç sonu konuşmalı.

PSV-Paok maçının 5 dakikalık özetini izledim ve çok etkili hücum presi yaptıklarını fark ettim. 5 dk da 2 gol yiyebilirdik. Kaleciye top vermeyin, taçları geriye oynamayın , baskıyı görünce risk almayın diye talimat verilse en azından saçma sapan bu golü yemezdik. Fm de bile daha çok taktik kasılıyor. Ayrıca 4 lü savunmadan 3 lüye geçiş öyle tak diye olmaz, olamaz. 3 lü defans sevdalılarını anlıyorum ancak sol bek olamayacak adam 3-5-2 nin kanadı zaten olamaz. Yani bekin yoksa zaten 3-5-2 de oynayamazsın. Ayrıca hazırlık maçında denenmemiş bir taktiğin oldu bitti diye önümüze sunulması hiç hoşuma gitmedi . Adamlar Paok maçında ne iseler onu oynuyorlar. Keşke biz de böyle oynayabilsek diye iç geçiriyorum. Oynadıkları oyun oyunculara bağlı olmayan bir sistem oyunu. Bugün en önemli 2 oyuncuları yokken bile oyunlarının değişmemesi bundan kaynaklı.

Geri
Üst Alt