⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Ömer bayramın harika volesi direkte patladı

La gidin işinize be yahu
Somalimi lan bu ülke

boka batıklıkda nivel kalmadı

akbaba ,Ömer bayram, arda ve 2 yıldır başarısız FT ile sözleşme imzalayıp geleceğin takımını kuracağım diyen Burak elmas maç sonu konuşmalı.

Exxen reklami yapmak icin aldigi yayin elinde patladi acunun ahahasdjdj. Al acunu vur bizim futbolumuza.

Hocanın hatası çoktur tamam da yıllardır gelen yönetimlerden hangisi doğru düzgün vaktinde transfer yaptı bu maçı kaybedersek fatih hocadan önce yönetime yazar
Yav he he. Eldeki malzeme bu kullanamıyorsa bıraksın. 3 yıldır transferleri de yaptıran babam değil kendisi.

PSV-Paok maçının 5 dakikalık özetini izledim ve çok etkili hücum presi yaptıklarını fark ettim. 5 dk da 2 gol yiyebilirdik. Kaleciye top vermeyin, taçları geriye oynamayın , baskıyı görünce risk almayın diye talimat verilse en azından saçma sapan bu golü yemezdik. Fm de bile daha çok taktik kasılıyor. Ayrıca 4 lü savunmadan 3 lüye geçiş öyle tak diye olmaz, olamaz. 3 lü defans sevdalılarını anlıyorum ancak sol bek olamayacak adam 3-5-2 nin kanadı zaten olamaz. Yani bekin yoksa zaten 3-5-2 de oynayamazsın. Ayrıca hazırlık maçında denenmemiş bir taktiğin oldu bitti diye önümüze sunulması hiç hoşuma gitmedi . Adamlar Paok maçında ne iseler onu oynuyorlar. Keşke biz de böyle oynayabilsek diye iç geçiriyorum. Oynadıkları oyun oyunculara bağlı olmayan bir sistem oyunu. Bugün en önemli 2 oyuncuları yokken bile oyunlarının değişmemesi bundan kaynaklı.

Sonra da kaçak yayın niye artıyor diyolar sen daha yayın veremiyosun yıl olmuş 2021

Geri
Üst Alt