⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Sinan az hasar elinde
IMG_20210710_162150.webp

Maç saati net belli mi? Saat 20:00 da çıkacağım işten inşallah 22:00'dır maç saati.

Ranger maçına benzer bir maç bekliyorum. Maç öncesi rangers'ı gozumuzde cok buyutmustuk.
Kafa kafaya giden bir maç olmuştu bence en kotu 60a40lık bir maçtı.
Bu maçın da aynı seyirde geçeceğini düşünüyorum.
Ucu ucuna kaçan bir maç olacak -maglubiyet bekliyorum - geciken/gerceklesmeyen transferler yuzunden soveceğiz

Muslera
Yedlin Alpaslan Marcao Ömer
Aytac
Kerem Feghouli Kilinc Babel
Mohammed

Ranger maçına benzer bir maç bekliyorum. Maç öncesi rangers'ı gozumuzde cok buyutmustuk.
Kafa kafaya giden bir maç olmuştu bence en kotu 60a40lık bir maçtı.
Bu maçın da aynı seyirde geçeceğini düşünüyorum.
Ucu ucuna kaçan bir maç olacak -maglubiyet bekliyorum - geciken/gerceklesmeyen transferler yuzunden soveceğiz

Şu savunma hattı ile çok zor. Yedlin luyindama ve Ömer bayram triosu zaten fecaat.

Umud haklı.

Bence bu maça üçlü savunma çıkalım. Klasik oyun ezberi yerine taktiksel yaklaşılmalı. Muhakkak onlarda bize çalışacakları için şaşırtmak lazım. Alanları doldurup uzun top ve duran topla skor kovalanır. Piesvi pasla filan çıkartmaz bizi öyle savunmadan hacemat oluruz. Zaten burada takılırsak asıl zor geçen içeride ki maç olacak. Çünkü Piesvi de 2.maçı düşünüp kontrollü kalabilir, maçlarda oyun üstünlüğü beklemiyorum oynasak bile aldatıcı olur kontra ve merkez hücumlarından fişi çekerler. Tamamen taktiksel yaklaşılmalı son yıllarda ki fb deplerinde yaptığımız gibi. Avrupa ligini küçümseyip lige ağırlık verenleri hadi bir nebze anlayabiliriz de UCL biletinin değeri çok büyük lig şampiyonluğundan geri de sayılmaz sonuna kadar deneyin.

Geri
Üst Alt