Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Renktaslar Asi olmadan stadyum‘a giris varmi?
FB asisiz almiyor diyorlar
Varmi bilgisi olan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaslar Asi olmadan stadyum‘a giris varmi?
FB asisiz almiyor diyorlar
Y tv yayınlamalı maçıLiveonsat'ta tv8 yazmiyor henuz
İzlemeyeceğiz sen git Exxenden izle, GS gol yedikçe sevinilir zaten sizin evde muhtemelen. Acun'un isteği de rezaleti tüm ülkenin görmesini sağlamak.Böyle bir şey olabilir mi ya;
Boykotçular ne yapacağız? izlemeyecek miyiz?
Hahah sen gerçek misin?Acun'un isteği de rezaleti tüm ülkenin görmesini sağlamak.
Senin bu tiplerin nasıl GS kompleksine sahip olduğuna dair zerre fikrin yok muhtemelen.Hahah sen gerçek misin?
Smart Spor yayınım yok. TV8 yayınlarsa ne yapmamı bekliyorsun. Başka bir Fenerli Selçukspor'dan mı izleyeyim!
İsteyen istediği yerden izler bir şey diyemem de Selçuk en azından açık açık uygulama ve kanal gelirlerini Fenerbahçe'ye aktaracağını söylemiyor.Hahah sen gerçek misin?
Smart Spor yayınım yok. TV8 yayınlarsa ne yapmamı bekliyorsun. Başka bir Fenerli Selçukspor'dan mı izleyeyim!
Ben maçımı izlerim. Gerisi beni hiç ilgilendirmez. PSV'yi de yenebiliriz. Belli olmaz.Senin bu tiplerin nasıl GS kompleksine sahip olduğuna dair zerre fikrin yok muhtemelen.
trye kapatırlar muhtemelenPSV TV canlı verecekmiş oradan izleriz artık hem Flemenkçemiz gelişir.
Ne yenmesi ya fark yemeyelim kafiBen maçımı izlerim. Gerisi beni hiç ilgilendirmez. PSV'yi de yenebiliriz. Belli olmaz.
Galatasaray her yenildiğinde dalga geçiyor kanal. Benim hoşuma gitmiyor.İsteyen istediği yerden izler bir şey diyemem de Selçuk en azından açık açık uygulama ve kanal gelirlerini Fenerbahçe'ye aktaracağını söylemiyor.![]()
Yenersek eğer sana bir saplama konusunda mücadele edeceğim. @Emrah Yıldırım umarım bu konuda yardımcı olur.Ne yenmesi ya fark yemeyelim kafi