⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

iddaa oranları:
1.53 PSV Eindhoven
3.35 Beraberlik
3.70 Galatasaray

Parasını, 90 dakika da bir buçuk katı yapmak isteyenler için mükemmel bir fırsat.
Ytd.

Simdi bu turda deplasman gol kurali kalktimi? UEFA oyle diyordu galiba.. yani mucize olursa ve uzatmaya gidersek

Krali gelsin

1626711768233.webp

Şu maçta atılacak 1 gol rövanş maçında heyecan falan yaptırmaz boşa hayal kurmayalım. St.Johnstone'u tokatlar geçeriz yeterli o

Evet bu maçla ilgili umudum yok şöyle 1-2 farklı mağlubiyet alalım güzelce sonra ikinci maçtada benzer bir mağlubiyet ile işi bitirelim. Şampiyonlar Ligine katılmak için 3 tur birden geçeceğimize olan inancım yüzde 0 ama Avrupa Ligi ön elemelerini geçeriz sanırım.

Transferi park ettik, yeterki şu maça adam gibi asılıp adam gibi top oynasınlar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

3lü savunma çıkar mıyız malum sağ bek yok ve Ömer'in kanat beki olarak iyi oynadığını biliyoruz.

-------Alpaslan--------Luyindama-----------Marcao-------

-Sekidika-------Aytaç---------Kılınç----------------Ömer--

-------------Kerem-------Mohamed-------Babel-----------

Mostafa
Babel - Feghouli - Kerem
Kilinc - Aytac
Omer - Marcao-Luyindama-Alpaslan
Muslera​

3lü savunma çıkar mıyız malum sağ bek yok ve Ömer'in kanat beki olarak iyi oynadığını biliyoruz.

Ömer sol iç dışında performans veremedi.

Gözlerim Yandı lan resmen... Ben bir yıkamaya gidiyorum....

BU NE
Screenshot_20210719_210518.webp
my%20eyes.webp

1 tane (!) CL kalitede Adam yok Orta Saha'da. Rakip PSV değil, Hollanda ligi sonucusu bile olsa zorlanırız.

Geri
Üst Alt