⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Hayırdır buraların ağası sen misin?
Gevşek gevşek konuşuyorsun?
Madem kuş olmak böyle kanıtlaniyor.
Sende GALATASARAY'a oynayıp buraya kuponu at ve kuş olmadığını anlayalım.
Sonra bende kuponu yapar sana atarım.
Saygıdeğer gevşek forum ukalasi

kes lan
at kuponu
atmıyorsan da önceki msj için gscden özür dile

Hayırdır buraların ağası sen misin?
Gevşek gevşek konuşuyorsun?
Madem kuş olmak böyle kanıtlaniyor.
Sende GALATASARAY'a oynayıp buraya kuponu at ve kuş olmadığını anlayalım.
Sonra bende kuponu yapar sana atarım.
Saygıdeğer gevşek forum ukalasi
yapmaya cesaret edemeyeceğin kuponu garantiymiş gibi göstermeye utanmıyor musun?

yoksa sen beşiktaşlı falan mısın?

Ekran Alıntısı.webp

yapmaya cesaret edemeyeceğin kuponu garantiymiş gibi göstermeye utanmıyor musun?

yoksa sen beşiktaşlı falan mısın?
Sizi parayla mı veriyorlar?
Neye Cesaret edip edemeyeceğimizi siz mi belirliyorsunuz?
Kendi kendinize burada küçük bir çete kurmuş kuş avcılığı adı altında insanları forumdan kaçırmaya mı and içtiniz?

Sizi parayla mı veriyorlar?
Neye Cesaret edip edemeyeceğimizi siz mi belirliyorsunuz?
Kendi kendinize burada küçük bir çete kurmuş kuş avcılığı adı altında insanları forumdan kaçırmaya mı and içtiniz?
Benim kimseyle şahsi bir derdim yok hangi takmlı olduğun da beni ilgilendirme söylemek istemiyorsan söyleme

burada beşiktaşlı olsan da yazmaya devam edebilirsin

PSV kazanır oranını banko görüp basmaya cesaret edememek 2 şekilde açıklanabilir ya burada trollük yapmaya çalışan bir kuşsun ya da söylediklerinin arkasında duracak cesaretin yok. Kupon yap, ss at maç sonucunda bakarız kim haklı çıkmış bu kadar basit. Yoksa şu yazdıkların hep boş.

Benim kimseyle şahsi bir derdim yok hangi takmlı olduğun da beni ilgilendirme söylemek istemiyorsan söyleme

burada beşiktaşlı olsan da yazmaya devam edebilirsin

PSV kazanır oranını banko görüp basmaya cesaret edememek 2 şekilde açıklanabilir ya burada trollük yapmaya çalışan bir kuşsun ya da söylediklerinin arkasında duracak cesaretin yok. Kupon yap, ss at maç sonucunda bakarız kim haklı çıkmış bu kadar basit. Yoksa şu yazdıkların hep boş.

%100

Geri
Üst Alt