⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Bana kalsa Mahmut ve Eren Aydin'i oynatirim bu maclarda. En hazir oyuncularimiz. Zaten sagbek ve forvet sikintimiz var.

Şu an en mantıklısı 3'lü defans olacak gibi geliyor

----------------------Muslera-------------------
-------Luyindama---Alpaslan----Marcao-----
Jesse---Feghouli----Aytaç----Emre K----Ömer
-------------Mohammed---Kerem-------------

IMG_20210719_231056.webp
içimde rahat kazanacağız hissi var

Muslera
Alpaslan Luyindama Marcao Ömer
Aytaç
Kerem Arda EmreK Babel
Mostafa

Çıkarız, 60'tan sonra 2-0 gerideyken

Muslera
Sekidika Luyindama Marcao EmreT
Aytaç
Yunus Feghouli EmreK Kerem
Mostafa

Yapar hoca 3-1 yenilir döneriz.​

20210719_233911.jpg
@Hayri Cund eksik çıkacaklar demiştim reis.malen ve dumpries iki mactada yok diyolar.bizde de covid vakasi cikti ve transferlerimizi yetiştiremedik.oyle etkiler görmeliyim ki şu futbolcu maci aldiracak diyebileyim..bakacagim

Ekli dosyayı görüntüle 131483 @Hayri Cund eksik çıkacaklar demiştim reis.malen ve dumpries iki mactada yok diyolar.bizde de covid vakasi cikti ve transferlerimizi yetiştiremedik.oyle etkiler görmeliyim ki şu futbolcu maci aldiracak diyebileyim..bakacagim

bişey diyim mi her maç olduğu gibi maç saati yaklaştıkça kazanma ihtimalimiz %100e yaklaşıyor şu an %95lerdeyim. maçtan birkaç saat önce GS marşı attığımda %100e gelmiş olacağım #RE re re RA ra ra

bişey diyim mi her maç olduğu gibi maç saati yaklaştıkça kazanma ihtimalimiz %100e yaklaşıyor şu an %95lerdeyim. maçtan birkaç saat önce GS marşı attığımda %100e gelmiş olacağım #RE re re RA ra ra
Hocada o hissiyatta galiba😁 bakalim,govde gösterisi yapma ihtimali var ama gorecegiz

Geri
Üst Alt