⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Renktaşlar e.akbaba sakat falan mı? Bilmediğim için soruyorum. Eğer sakat değilse boşu boşuna e.akbaba'sız kadro yapmayın. İmparatorun 11'e ilk yazacağı adam o.

Gözbebeğimiz, çocukluk aşkımız, sevdamız Galatasaray'ımızın kaybetmesini bekleyen milyon çomar var. Kazanırsak, turu geçersek sadece psv ye değil, milyonlara da koymuş olacağız. O yüzden, Allah yardımcınız olsun aslanlarım!

1626734814176.webp

Kerem,mohamed,ömer bayram ve sekidika 👍 aytac sorun cikartabilir😞 ama ilginc bi sekilde golde atabilir 😁

Sekidika dan 2 Gol, 1 Assist bekliyorum.

Maalesef kara fırtınaya pek şans vermedik.

Hacilar, bu mac bir iki kisinin ozel becerisiyle qlincak mac degil. Takim olursak en kotu berabere kaliriz. Her ne kadar kadromuz berbat ise de. Takim olamazsak gecen iki sene deki gibi 90 dk bocalariz. Guzel oynamak zorunda degiliz. Aman hata yapmayalim korkusuyla oynarsak hata yapariz. Rakibin cok ahim sahim bi sey oldugunu sanmiyorum ozllikle iki iyi oyuncusu yokken. Heriflerin en buyuk artisi hocalari ve hizli oynamalari. Tek tek ozel bi topculari yok.

Not: rakibi hic seyretmedim

4-0 yeniliriz. Eldeki kadro PSV'yle mücadele edebilecek güçte değil, çok çoook zayıf. En azından 2 transferin bu maça yetiştirilmesi lazımdı, yetiştirilse bile şansımız düşük olurdu, şu an hiç yok. Beklenti içine girmeyin, üzülürsünüz. Çok fark var arada.

Beklentilerinizi düşük tutun.
Clye kalsak bile bir mucize eseri, bu mevcut kadro sonuncu olur.
En az 3 yeni isim olmalıydı PSV maçında.
Olsa kesin turlar mıydık? Bilinmez ama mücadele gücümüz çok daha yüksek olurdu.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallaha ne kadar karamsar olsakda söz konusu Galatasaray olunca ben ümitsizliğe kapilamam. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine işimize yarayan bir skoru alıp döneceğiz.

Hadi Cimbom bir bayram hediyesi ver bize. Fatih hoca konsantreyse biraz olsun umutlanabiliriz.

Covid olanlarin Akbaba ve Yedlin oldugu kesinlesti.

Allah yüzümüze bir kez daha gülsün su maçtan işe yarar skorla dönelim. Ayrıca sekidikadan bir sağ bek çıkarma gibi şansımız olur insallah

Geri
Üst Alt