⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Bizim Forum beğenmeyip, istemiyordu Götze yı.

Yarın şov yaparsa şaşırmam.

regular-16-9%20(1).webp

VOG-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çıkıp aslanlar gibi oynayalım

sonucuna bakarız

ben 1 maç için alelacele transfer yapılmamasını ve uzun vadeli düşünülmesini destekliyorum

tabi sözde kalmazsa

Yenemiyorsan yenilme ,düşünce bu olmalı ,haa futboldur sen gününde talihin yerinde olur o zaman affetmeyecen avlayacan.biz deplasman takımı gibi sakin yani stress felan yapmadan güzelce konsantre şekilde iyi defans yapıp rakibi sindirecez.yapılacak şey bu.rakip oyundan düştüğünü gördüğümüz anda fırsat yakalayıp golü bulacan.rakip zaten paldır küldür gelecek sen ver topu onlara katı savunmanı yap yorulsunlar her atamayacakları şekilde geçecek zaman onları demoralize edecek ve hem fazla efor sarfetmekten dolayı hemde kondisyonun baş düşmanlarından biri olan mental çöküşten oluşacak yorgunluk iplerin tamamiyle elimize geçmesini sağlayacak .rakip ben bu maçı alamayacağıma inanacak ve amatörce hatalar yapacak.sende değerlendirirsen turu orda bile kaparsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı kafamda oynadım, Alparslan sağ bek başlıyor. Maalesef ilk 10 dakikada 1-0 geriye düşüyoruz. Daha sonrasında Sekidika beke geçiyor, baskıyı kırıyoruz ve 1 gol buluyoruz. İkinci yarı başında bir gol daha yiyoruz. Madueke Ömer Bayram'ın gururunu kırıyor, maç 2-1 bitiyor ama PSV inanılmaz şeyler kaçırıyor.

Beklentim yok rahatça izleyeceğim 1 veya 2 farklı mağlubiyet üzmez şahsen.

Geri
Üst Alt