⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

4 senedir 1 maç izletmedi. 4 senedir her maçı izliyorum 1 maç ya sadece bir maç güzel oynadık Galatasaray gibi oynadık diyemedim. Rezil herif defol git. Defol.

İşte Burak elmas ve Fatih Terimin el ele vererek Galatasaray taraftarına hediye ettikleri şey bu. Bir takım hiç mi atak yapamaz hiç mi top çeviremez hiç mi bir reaksiyon gösteremez. maç sonu topla oynama oranımız %30 fln çıkar heralde o da kendi kalemizin önünde yaptığımız paslardır. Bu mu avrupa fatihi Galatasaray

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurda, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.

İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."

PİRLO gerçekleri zamanında söylemiş

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya fatih terim e birisi maçın 90 dakika olduğunu hatırlatsın al Falco yu zaten üç tane yemişsin maçın bitmesinimi bekliyorsun sana teknik trektor diyenin olan kovun bu adamı bunamis lan bu adam

SM-T500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazıklar olsun hepinize. Muslera 2 tane yedirdin

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt