⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

psv beklediğimden çok kötü.. skor yanıltıcı olmasın biz çok çok daha kötüyüz.. 2 senedir 2 maç top oynamamış takım daha da eksilmiş..kusura bakmayın orada ne iş yapıyorsunuz? galatasaray bir markadır bu markayı lekeyen herkes suçludur. acilen teknik direktör ve yeni başkan!

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su an sekidika dalga konusu ama sagbeke geçtikten sonra iyi oynadı.yazik su düştugumuz duruma

Terim'in kovulma zamanı gelmiş, daha iyisi gelmez diye düşünüyordum da iyice vasat bir TD oldu futbolcuların halinden belli

Terim öyle bir düzen kurdu ki şu anda, isterse seni stada seyirci olarak bile sokmaz. Tek cümlesine bakar.

Arda 2 senelik sözleşme lütfen
Ömer takımın abisi iyi oldu yeniledigi
Emre akbabayi oynatmamasi bı hata nerde takımın 10 numarası
Taç bile atamıyor FT nin sürüsü. Yemin ediyorum şekerim çıktı tansiyonum fırladı. Bu sezon bu takımın kan emici adanalisi yüzünden maç falan izlemeyecegim. Haram olsun yediğin her kuruş. Haram olsun yediğin komisyonlar. Kene.. bunak herif

emekli ol git otur yazlığında hoca seneler oldu sen bırakalı inadın anlamı yok,takım kötü hoca ne yapsın diyenler çıkacaktır o zaman yerine 200 bine takımın başına geçecek birini bulurduk en kötü bu kadar yapardı,en azından dünyanın parası gitmezdi..
başkan için hiçbişey söylemiyorum tam bir balon zaten tereddütüm vardı hocayla anlaşacağını söyledi acaba dedim ama sırf eşref kazanmasın diye istedik erken patladı..

Malesef böyle bir yapılanma için Fatih hoca doğru isim değil.
Daha aç ve bu organizasyonu fırsat olarak gören genç bir hoca lazım.

Beyler boşuna üzmeyin kendinizi bu takım son 3 senedir böyle. oyuncular geliyor gidiyor maç sırasında oyuncu giriyo çıkıyo ama takım hep aynı ne oynadığı belli olmayan hızlı oynamayı geç adam akıllı pas yapamayan sahada başı boş dolaşan 11 tane oyuncudan oluşan bir taktiği olmayan bir oyun.

Ya defolsun gitsin. 2.5 milyon Euro para veriyoruz. Yarın yeni kaleci bakılsın yallah uruguaya.
Önce teknik adam bul takımın içinde bir sistem sağla sonra gel musleraya laf et. Adam sakatlandı ilk yarı küme düşecekti takım. Muslera geldi seni 2ye soktu hala burda cahil cüheyla konuşuyorsun

Geri
Üst Alt