⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:1 | PSV 5-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Spor Smart

Marcao 15 milyon avro dimi. Muhammed bizim topçumuz olamaz. Bir tane hava topu almadı. Falcao denilen sakat girdi iki tane top aldı. Ömer Bayram ne hakla sözleşme uzattı anlamadım.
Abi mustafa ile marcaoyu başka takıma verelim 6 ay sonra ağlarız sayar söveriz.
Gelen kim varsa aşağıya çekme huyuna sahip bir adam var, taktik olarak ne yaptığını bilmediğimiz gibi bireysel olarak oyuncular dibin dibine giriyor.
Bayağı küçük Türkiye simülasyonu gibi müridlerini yardımcı hoca yapıp dursun daha kötü günleri göreceğiz gibi.
Genç bir yönetime de yazık oldu..

Bu takım nasıl hazırlanıyor sezon başında demiştim gördüm. Çok kötü bir hazırlık dönemi geçiyor belli.

Türk futbolu bitmiş bitmis kendini geliştiren td yok yazık çok yazık.Adamlar futbolun çehresini değiştirecek hamleler yapıyor bizimkiler geri gidiyor

hoca hepimize mesaj vermiş dün biz anlamamışız normalmiş bu kadar berbat oynayıp rezil olmak adam söylemiş biz anlamamışız.

Kaçtı.. yüzsüz kaçtı. İstifa etmez bu inşallah umarım geçici bir sağlık sorunuyla gidersin bir daha dönmemek üzere.

Böyle maçların en kötü yanı artık bu skorları kanıksamak oldu bundan sadece 5-6 sene önce Real Madrid seviyesi takımlara bile kabullenmeyecek mağlubiyetleri Psv gibi Avrupa seviyesinde 2. 3. sınıf kabul edilen takımlara karşı kolay hazmetmeye başladık. Her Avrupa maçı öncesi 2-3 farka eyvallah demek zoruma gidiyor başkansa başkan hocaysa hoca bir şeyler değişsin artık şu kulüpte.

Ulan geçen sene ondan önceki ssns elinde köpek gibi 3 lü defans oynayacak takım varken sen 3'lü oynama. S.ktuğumun turnuvasında takımlar 3'lü oynadı diye Aytaçla falan git 3'lü defans oyna. Komedinin 2021-2022 şekli bu olsa gerek.

Yaw arkadas takima transfer yapilmasa bile su takim 3 pas atamazmi, 3 senedir takim yönetiyon, öncekileri saymiyorum bile.. hicmi bir oturmus düzenin yok. Tonlarca oyuncu getirdin. Hep mi suclu oyuncu hepmi suclu yönetim. Her mac baska 11, hep bir degisiklikler. Sezon basladiginda ilk lig macinda yensen ne olur, takim catir catir guuuuyaaa oynasa ne olur bu ölü ligde. Sen avrupada her sene rezil ol, ligde sampiyon olsan ne yazar ŞL'de 0 cektikten sonra. Yok arkadas kudurmamak elde degil.

Geri
Üst Alt