⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

2 tane iç oyuncusu
3 kanat

boru gibi takım ,merkez bomboş
Sangare oymasa bari

İyi akşamlar arkadaşlar güzel bir maç linki olan varsa mesaj atabilir mi rica etsem. Saygılar herkese…

30.dakikada 2-0 olursa turu geçeriz.Aksi halde ardımıza bakarak sahayı terk ederiz.
Şöyle bir bakarsak ,mıymıy top oynayacak adam yok,az pas ,çok koşu yapacak bir kadro var
4-4-2 den ziyade 4-3-3 gibi duruyor
Kerem kanat forvete daha uygun
Barışı görmedim ,ama bahsedilen öyle olduğu

en azından hareketli bir oyun bekliyorum
Heyacan yapmadan saplayabilirsek 1 gol erkenden ,güZel maç olur

şahsi tahminim 2-3 biter 😕

Anlayamadığım kanatlarda kimler olacak?
6 noda Aytaç olacak sağ iç Emre sağ kanatta sekidika, sol iç Bay sal kanat Kerem şeklinde bir dizilişle mi sahaya çıkacaz yoksa sekidika orta kanatlar kerem ile Bay mı? Bu arada nasıl izliyoruz maçı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakara 29. Olan olmayana versin .. mesajlarınızı bekliyoruz arkadaşlar teşekkürler iyi forumlar.

sabahtan akşama kadar 1 ay boyunca 1080p video izleyeyim sıfır sorun maç açayım donuyor. Herkes izliyor bir tek ben beceremiyorum internetten maç izlemeyi o yüzden nefret ediyorum kapalı kanalda yayınlanan maçlardan. Evde digitürk, tivibu var maçı izleyemiyorum.

Şöyle bir bakarsak ,mıymıy top oynayacak adam yok,az pas ,çok koşu yapacak bir kadro var
4-4-2 den ziyade 4-3-3 gibi duruyor
Kerem kanat forvete daha uygun
Barışı görmedim ,ama bahsedilen öyle olduğu

en azından hareketli bir oyun bekliyorum
Heyacan yapmadan saplayabilirsek 1 gol erkenden ,güZel maç olur

şahsi tahminim 2-3 biter 😕

sabahtan akşama kadar 1 ay boyunca 1080p video izleyeyim sıfır sorun maç açayım donuyor. Herkes izliyor bir tek ben beceremiyorum internetten maç izlemeyi o yüzden nefret ediyorum kapalı kanalda yayınlanan maçlardan. Evde digitürk, tivibu var maçı izleyemiyorum.
Kablosuz bağlanma İnternete kablolu bağlan

Geri
Üst Alt