⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Bizim takımın ve Türk futbolunun problemi basit oynamayı bilmiyorlar dikkatle izleyin topu alan en az topu 3 kere sağa sola dürtüyor tek pası 40 dakikadır görmedim ileride topu alan sağa dönüyor sola dönüyor geri veriyor ver kaç yapmaya adam gelmiyor araya adam kaçmıyor rezalet futbol ben merak ediyorum tek pas atmak basit oynamak en kolayı bizim topçular 2 hareket yapayım şak şaklanalım derdinde bunu özellikle gençler de yapıyor şimdiden basit oynamayı öğrenemedilerse işimiz var bunlarla kerem de aynı şekilde fazla abartılıyor BM’yle devam ederse geldiği yere döner gibi

Barış
Kerem
Ömer
Aytaç
Sekidika
Emre Kılınç

Son yıllarda orta sıradaki anadolu takımlarından yada alt liglerden gelen topçular. Takımın yarısından fazla. Diyeceklerim bu kadar.

Ömer senin ben taş atışında bomboş adam var gidip Mohamed'e atıyor ortada bomboş adam varken.

Kötü değiliz, sadece şuan ki çıkan takımı kafamızda büyütenler var, arada kalite farkı sistem farkı var, Yedlin sekidika Ömer Luyindama Aytaç vs bunlarla neyin hedefini koyabilirsin ? Kalite olarak yerlerdeyiz, 3 yıldır sövdüğüm Belhanda şu takımın en iyi oyuncusu olur, biraz kıpırdayan Feghouli takımın en iyisi olur, çöplükte orkide yetişmez.

Mostafa’ya hic top gelmiyor. Top gelmeyi birak ceza sahasina giremiyoruz. Kanat oyunculari tehlike yaratmiyor, orta saha diye bir sey yok, sag bek zaten hic bindirmiyor.

Musleraya iki hafta felan izin verin kafasını toplasın dinlensin öle başlasın sezona yoksa böle devam ederse işimiz var onun dışında terimde artık anlıyo suyunun ısındıgını kenardaki tepkilerinden belli bu senede başarı gelmezse bay bay

Umarim tekrar takimin organizasyonsuzlugunu gorebilmisizdir. Oyuncu girecek falanla alakasi yok. Sahada dizilisle, organizasyonla alakasi var.

Oyuncular ilk 10 dakika falan kosarken de yazdim burada. Kafasi kesik tavuk gibi kosuyorlardi. Tukenecekler dedim.

Neyse Caykur Rize'yi yeneriz Fatih Terim Allah Kerim olur.

Baydi abi. Avrupa'da oyle boyle degil surekli rezil olmaktan biktim.

Bana Euro TL falan da demeyin. O masali yemezler.

Bizim yarimiz kadar maas butcesi olmayan takimin saha organizasyonuna, kondusyonuna, ikili mucadele kazanmasina bakin bir de bizim takima bakin.

Barışın pili bitti

kondisyonunu yükselttiği vakit 11’e girer

Geri
Üst Alt