⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Eline almak yerine topu yumruklayan Muslera adlı futbolcu müsveddesini ne diye bu takımda tutuyoruz?

Yıllık 30 Milyon TL alıyor bu adam.

Uefa maçında Taylan ve Berkan listeye girer orta saha toparlar biraz ama kanat acilen şart. Şu an 11 oynayacak kanat oyuncumuz yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam sahadakiler rezzzzzzzzzzalet ötesi futbolcular olabilir, karakter yoksunu profesyonel(!) kişilikler olabilir hiç sorun değil, çok alışkanız bu vasat insanlara,

ama bu takım kampta ne çalışıyor 1 aydır, allahını seven açıklasın şunu ya lütfen ama ya
çalışılmış 1 şey olmaz mı ula, istediği kadar beceriksiz,gerizekalı olsun oyuncu hiç önemli değil, çalışılmış 1 tane organize bi hareket olmaz mı yahu

yapmayın abi
3 yıldır öyle bişi zaten yok

Takımımızı başka bir hoca son 3 yıldır çalıştırıyor olsa ve hoca gönderilmiş olsaydı Burak Elmas da yeni seçilip Fatih Terime teklif götürmüş olsaydı ve Galatasaray'ın şu halini gören Fatih Terim başkana ne söylerdi acaba... Ortaya çıkan ekibe bakıyorum inanasım gelmiyor umut vadeden tek bir şey olmaz mı arkadaş ...

O zaman diyebilirdi işte anca 3 senede toparlanır diye
Ama 3,5 senedir herşeyin başında hoca var zaten ama çıkmış pişkince 3 sene istiyor

Anlaşılan bu sene seyircili oynamışız ha geçen sene seyircisiz oynamışız bir farkı olmayacak tribün açısından.

Tam yenildik bok gibiyiz diyorum sonra diyorum ki 3 yıl var kendine gel

Gedson + morutan + Onyekuru takima kazandirilirsa sampiyonluk yarisinda yer aliriz. Uefada da gruplara kaliriz

Terim suçsuz herkes suçlu terim suçsuz. Hoca bırak git takımı sal. Bırak git Allah aşkına ya

Transfer formunda

Koskoca Galatasarayın ilk 11 ine Barış,Kerem,Aytaç i banko yazanlar önce Galatasaraýın ne kadar büyük takim oldugunu taraftara anlatarak baslamak lazım sonra köklü degisimler

Geri
Üst Alt