Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.316
- 28.476
- 3.183
Şu anki oyun için katılmıyorum.Kadro kalitesinden öte, futbola ait temel eksiklikler var. İstersen yaş ortalamasını 20-22 yap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anki oyun için katılmıyorum.Kadro kalitesinden öte, futbola ait temel eksiklikler var. İstersen yaş ortalamasını 20-22 yap.
Bütün topları PSV ye vermesi dışında harikaydı evetLuyindamanın bugün tam olarak neyini beğenmediniz
6Beyler...şimdi kaç gol atmamız lazım Turu geçmek için ?
#Biz bitti demeden bitmez
Ne oynuyoruz ki?Şu anki oyun için katılmıyorum.
3 yıldır öyle bişi zaten yoktamam sahadakiler rezzzzzzzzzzalet ötesi futbolcular olabilir, karakter yoksunu profesyonel(!) kişilikler olabilir hiç sorun değil, çok alışkanız bu vasat insanlara,
ama bu takım kampta ne çalışıyor 1 aydır, allahını seven açıklasın şunu ya lütfen ama ya
çalışılmış 1 şey olmaz mı ula, istediği kadar beceriksiz,gerizekalı olsun oyuncu hiç önemli değil, çalışılmış 1 tane organize bi hareket olmaz mı yahu
yapmayın abi
Takımımızı başka bir hoca son 3 yıldır çalıştırıyor olsa ve hoca gönderilmiş olsaydı Burak Elmas da yeni seçilip Fatih Terime teklif götürmüş olsaydı ve Galatasaray'ın şu halini gören Fatih Terim başkana ne söylerdi acaba... Ortaya çıkan ekibe bakıyorum inanasım gelmiyor umut vadeden tek bir şey olmaz mı arkadaş ...
Kaleci yokDefans yok
Orta saha yok
Kanat yok
Forvet yok
ALP-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocamizi u11 tdsi olarak versek kabul ederler miŞu 11'i bedavaya psv'ye teklif etsen Marcao dışında kimsenin yüzüne bakmazlar açık konuşalım. Kerem falan altyapılarında ancak oynar.
Ardanin para kazandığı bu takımda musleranin aldığı paraya gram bisey demem sadece muslerayi elestiririmEline almak yerine topu yumruklayan Muslera adlı futbolcu müsveddesini ne diye bu takımda tutuyoruz?
Yıllık 30 Milyon TL alıyor bu adam.
Kaleci yok