⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

İlk 25 dk oyunundan sonra kondisyonun kalmaması gayet normal değil mi ? Mücadele ettik ama atak yapamıyor takım, bir organizasyon yok hep bireysel bir şeyler deniyoruz. Kim nereye gidecek ne yapacak kimse bilmiyor takımda.

Fatih hocama 13 yıl yetki verin etkiyi görün,nasıl basına hakaret ediyor

Kalitesiz bir takım olduğumuz için eleştirmedim ama bu değişiklikler ne?

yine koşa koşa momo yu oyundan almış.

sıkıntısı var muhammetle.

Takmış kafayı Mostafa'ya başka açıklaması yok. Babel ne oynadı geçen maç aga ne yaptı ben anlamıyorum

Oynayamama sebebimiz şu anda orta saha olmaması takımda. Orta sahada kim oyunu kuracak? Kanatlara ters top kim atacak? DEfanstan topu Marcao dışında pas atabilen yok. Şu nada resmen orta sahasız oynuyoruz bunun eksikliğini çekiyoruz. İl maçtaki tablo gibi değildi bu ilk yarı.
Bu takıma orta saha gelse bile takımın oyun anlayışı bu. Selçuk ve Melo'dan sonra ters top atıp, oyun kontrolünü elinde tutan bir orta saha organizasyonu görmedim ben. Bizim takımda orta saha, kanat ve kanat bekleri hücuma hazırlamak için var, daha doğrusu istasyon görevi anlamında var. Özellikle geçen son 2 yıldır herhangi belirgin bir vasfı yok, adı var. Taylan-Berkan/Morutan ve Cicaldau konuşuluyor değil mi? Bu 3'lü daha oynamaya başlamadı bile ki, bu 3'lü defansif anlamda büyük sıkıntılı. Sonra orta saha düştü, rakip 2 pasla akıp gidiyor diye burada ağıt yakacağız. Hala yanlış işler yapılıyor.

1 takim boyu 60 metre
2 sagstoperimiz 4 metreye duzgun pas atamiyor rakiplerds ozellikle ona birakiyor topu
3 takim boyu 60 metre oldugu icin ortasahaya istersen xavi inirstsxi getir bos kalir
4 kanatlar cizgide oldugu icin psv sag ve sol ic koridorlari otoban yapiyor sonra tek pasla kanatdan cizgiye iniyorlar
5 60 metrede oynadigimiz icin futbolcularin birbirlerine pas mesafesi 20 metre onun icin topu ayagimizda tutamiyoruz
6 forvet tek basina stoper ikilisi ve 6 no ile carpisiyor onun icin hicbirsey yapamiyor
7 takimin boy ortalamasi 1 70 fln ama ileriye topu yine 60 metrede oynadigimiz havadan yolluyoruz psvlilerde birbirins yakin oldugu icin bos toplarin hepsini supuruyor
8 bunu goren td futbolcularin bireysel hatalarini tribunlere gosterip sucu topculara atip sov yapiyor
9 takima aldirdigi luyindama yedlin aytac sadece alternatif topcular asla ilk 11 topcusu olamazlar (aytac ondeyken son 10 dakika direnc icin oyuna alinacak iyi bi alternatif sahsi kanaatim) luyi ve yedlin topcu degil gozumde
10 takimda sistem namina hicbirsey yok kimse nerede duracagini dahi bilmiyor buyuk bir parselazasyon sorunu var
11 boyle devam ederse ki edecek gibi gozukuyor gol mol atamayiz bi iki gol daha yeriz gibi

Iyi forumlar

Geri
Üst Alt