⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

bu maça muhtemelen 1.5 yıldır tezahurat yapmamaktan canı sıkılan tribüncü tayfa gider sadece

Transfer nöbetinden bazı elemanlar yüzünden ban yediğim için yazamıyorum oraya. Cicaldau imzayı attı bu arada nöbette iptal olur diyorlar.

Bir genç scout transferi daha bitti gibi duruyor. Sağ açık için.

Dieng de bence yeni orta sahamız olacak. Onda da ısrarlar var hala hafta içi çözümlenmesi muhtemel.

Berkan, Moreno da hafta içi netleşir.

Burak İnce'yi çok zorluyoruz ama vermeyecekler gibi. Batuhan Kör de olacak gibi.

Falcao'yu gönderirsek bir tane daha scout forvet var.

PSV bizden daha tehlikeli ve hazır oyunculara sahip ancak bizim takıma 5 gol atabilecek bir ekip değildi aslına bakarsanız. Yani o 5 golü onlar atmadı da biz yedik, henüz maçın ilk dakikalarında Muslera’nın hatasıyla gelen gol takıma büyük bir olumsuzluk bulutu çöktürdü. Evet erken gol yemek tabi ki kötüdür hatta zamana bakmaksızın kötüdür ancak bizim gibi çok kırılgan ekipler bunla başa çıkamıyor. Sanki takımdaki tüm oyuncular maçın skorunu o an öğrenmiş gibi oynadılar, umutsuzca ve çekingen... Emre’nin golü bile değiştiremedi bu havayı.
Keşke bu transferler daha önceden yapılsaydı da yenileceksek bile turu alabileceğimiz skorla yenilseydik.
Ben bu maça da pek olumlu bakamıyorum maalesef ama futbol oynanmadan da kazanılmaz, o desteği hissettirelim elenirsek de elimizden gelen buydu diyebilelim.

Psv ye attığımız gol öyle iyi bir takımın yiyeceği gol değil ama biz amatör küme seviyesinde gol yediğimiz için 5 lendik.
Genel anlamda hedef Psv yi falan geçmek olmadığı çok net belli. 2 tane hazırlık maçı oynadık bundan başka olayı yok.

Geri
Üst Alt