⚽ ŞL 21/22 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-2 PSV | MS | 28 Temmuz | Spor Smart

Biz bu leşler ile nasıl ikinci olduk vallahi şaşırıyorum, Gedson mu diyecem ama o da değil, bizim Lig leş oğlu leş

FT gidene kadar mac takibini bırakıyorum.

FT bu takımın en az 5 yılını yemiştir. Yaptırdığı transferler ortada. Ya bu adamlar çöp ya da FT hocalık yapamıyor. Kimi alsa yenisini istiyor. Hep mi suç başkasında? Bırak işte. Yapamıyorum de. Olmuyor de.

Bırak heykelini mi dikiyorlar, plaket mi veriyorlar, başın göğe ersin. Oyuncu değişikliklerinin hiçbir izahı yok.

Gitti seneler, paralar, yeni UEFA cezaları gelir. Avrupa da gelen gidenden 4-5 yiyoruz yıllardır. En son galibiyeti unuttuk. Rezil oluyoruz yıllardır.

Yeter artık.

Ömer Bayram ile sözleşme uzatan kimse hemen kovulmalı bugün satış listesine koysan bizim ligden kimse talip olmaz şu herifi hali sahaya çağırmam nasıl futbolcu oldu anlamıyorum futbol mesleğine resmen ihanettir

Oyuncu değişikleri nedir arkadaş? Bu oyun için hocayı gerçekten eleştirmem çünkü orta sahasız bir şey oynayamazsın ama hcaom en azından oyuncu değişiklerinde gençleri al Arda- Babel nedir ya?

Ben normalde hep CL'de olmamizi gerektigini soyleyen bir taraftar profilindeyim ama sunu da uzulerek soyluyorum: iyi ki bu sene CL'de olmayacagiz. 6 macta 0 gol 0 puan ile cikip giderdik buyuk ihtimal.

mac sonu berkan açıklanır sonra şak şak şakkk
yarın becali tokatlar bizimkileri yine şak şak şak
sezon sonu taraftara şakşakşak

filmin sonunda girende çıkanda bize giriyor gene

bir de çıkıp demez mi panik transferi yapmıyoruz diye :asd:

o degilde bütün baskan adaylari ne kadarda geri zekali. Hic kimsenin aklina gelmedi mi. Yahu bu secimi 6 ayinda degilde mayis da yapalim ki yeni sezona iyice kendimizi hazirliyalim. Ama görünen o ki kimse o kadar in görüslü degilmis.

Geri
Üst Alt