- 12 Ocak 2013
- 48.762
- 56.180
- 4.128
bu pereira niye ferdiden 3-5-2 nin sol beki yaratmaya çalışıyor acep
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini Cin liginde saniyor galiba. Belki de hakli cikar, bakip görecez.bu pereira niye ferdiden 3-5-2 nin sol beki yaratmaya çalışıyor acep
Hazırlık maçlarında kayıpları yok bu yapıda
Bence çok kötü de oynamıyorlar sadece kolay düşüyorlar oyundan ve çok ofsayt tuzağı deniyorlar.
novak-ferdi tarafının otoban olması lazım bir de irfanı atmışlar oraya ben de merak ettimBu nasıl kadro yavfenerbahçenin bu maçı almadı için futbol mucizesi olması lazım. Bir sürü hücumcuyla çıkmış kanatlar otoban gibi orta saha leş. Bakalım ne olacak
bu pereira niye ferdiden 3-5-2 nin sol beki yaratmaya çalışıyor acep
Portekizli Aykut ömrü hayatında hiç 3lu oyun duzeni nasıl oynatilir izledimi acaba
fb bugün puan kaybeder.
Oynatsin oynatsin yakında taraftarlarının küfürleri bu görürüz,Türkiye'de 3lu oynayabilecek kadro oynatabilecek hoca yok heleki sikecilerin rastgele toplama kadrosu ile 3lu imkansızÇin’de böyle oynatıyormuş, ona güveniyor renktaş.![]()
Osayi ferdi mesut samatta mücadele gücü bu kadar düşük, defansı zayıf 4 tane adamla neyi hedefliyor acaba? Şans ve hakem faktörü yanlarında olmazsa Adana’nın içinden geçmesi lazım fenerinnovak-ferdi tarafının otoban olması lazım bir de irfanı atmışlar oraya ben de merak ettim