SL 21/22 H:10 | Fenerbahçe 1-2 Alanyaspor | MS | 24 Ekim

Bülent Korkmaz, Konya'da 4'er 4'er sapliyordu Basaksehir ve Trabzon'a. Bu futbolla puan almasi imkansiz. Rakibin senden 2 puan fazlasi var. Sanki Giresun'u calistiriyor da defans yaptiriyor ölümüne.

Fenerin öyle net pozisyonu yok gibi geldi nasıl tonla kaçırdı doktorum

Bilmiyorum ki maç açık ama izlemiyordum sürekli fener atak yapıyor diye spiker yardırıyordu.

Herhalde karambol pozisyonlar 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hafta ici mac oynamis takima karsi 3 pas yapamayan Bulent hocayi tebrik ediyorum fener ikinci yari maci alir

Bilmiyorum ki maç açık ama izlemiyordum sürekli fener atak yapıyor diye spiker yardırıyordu.

Herhalde karambol pozisyonlar 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fener rahat geliyor da yaratıcılık yok. Alanya bizim macta pas üstüne pas yapıyordu şimdi 3 pas yapamıyor önde basmiyor.

alanya'nın kötü oyununun fb'in baskısı vb. gibi bir durumla alakası dahi yok bu arada. koskoca ilk yarıda alanya'nın yaptığı faul sayısı sadece 2.

buradan ne kadar mücadele ettiklerini anlayabiliriz.

Bülent kaptan hakem dogramasindan cekinmis ve takımı ileri çıkarmıyor gibi geldi geçen yıl yenilirken bile feneri ezmislerdi

Alanyanin sutu bile yok la... bu maci satmislar belli ama eziklerde beceriksiz gol atamiyor anlasilan

alanya'da tek mücadele eden kaleci eski fb'li serkan

alanya bırakıyor fbliler kaleye atamıyor tiyatroya gel

Bulent Korkmaz ne yapmaya calisiyor anlamak mumkun degil bu nasil bor futbol Fatih hocasina ozendi herhalde Konyaspor macina dondu Fener kalecisini gormedim kalede kaleci olmasa gol atamaz bu alanya okadar kotu futbol

efecan berkeyi öpüyor

Alanya iyi defans falan yaptigini düsünüyor olmasin
herifler fenerin acizliginden dolayi 0-0i tutuyor suan

ferdi elle almadı mı?

Geri
Üst Alt