- 12 Haziran 2013
- 9.611
- 5.706
- 1.713
hatay şerefli takımdır 5 yemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatay şerefli takımdır 5 yemez.
Eyvallah. Billong yüzünden Hatay'ı harcamak size yakışmazdı zatenMakatspor vs Atspor maçında tarafımız bellidir.
2015 yılında tesis yetersizliği yüzünden ikinci ligden birinci lige çıkmayıp maçı Alanyaspor'a satan Hatayspor'a bu mantıklı hareketinden dolayı şikeci demen uygunsuz oldu.Iki sikeci takimin karsilasmasinin konusunu forumda görmek beni sinirlendiriyor.
Üstat Beşiktaş'ı yenersek özür dileyecek misin![]()
Kararlı bir duruş olması hoş olmuş. Destekliyorum.Hayır.
(Bjk 6 maç içerde 4 maç dışarda oynadı. Fb 5-5. Biz ve Ts ise 4 içerde 6 dışarda oynadı. Bjk'nin önümüzdeki 3 maçı zorlu. İkisinde gümleyeceklerini düşünüyorum.
Sergen geçen sene Hatay maçı öncesi şov bir konuşma yapıp 7 atmıştı. Billong şike yaptığı Hatay'a şike yapıştı. Ömer Erdoğan'da biraz haysiyet varsa yenilmemesi hatta yenmesi lazım. Zaten Fener'den sonra bunlara da içerde yenilirse büyük takım hocalığını unutsun. Geçen sene bizle bjk arasında 10 gollük averaj yaratıp direkt şampiyonlukta etkili oldu.
Düşüncene saygı duyuyorum ama bu tarz söylemler Ömer Erdoğan’a da Hatay’a da bu maç için bir fayda getirmeyecek hatta kötü etki etmesi daha olası ihtimal. Geçen sene de bu sene de gayet iyi bir oyun oynatıyor Ömer Erdoğan, o takimdaki Aabid gitti, Boupendza gitti, Akintola gitti yenileri geldi ve neredeyse bedavaya, takıma yine iyi top oynatıyor. Böyle bir adama ben şans veririm, Hatay ile ne kazanabilecek ki somut anlamda bize veya diğer büyüklere gelmesi için ölçüt olmamalı bu. Bizdeki imkanlarla belki de çok daha iyisini yapacak, yapacakları bitmişken alacağımıza daha yolun başında ateşi harlıyken alacağız ki faydalanacağız.Bjk 6 maç içerde 4 maç dışarda oynadı. Fb 5-5. Biz ve Ts ise 4 içerde 6 dışarda oynadı. Bjk'nin önümüzdeki 3 maçı zorlu. İkisinde gümleyeceklerini düşünüyorum.
Sergen geçen sene Hatay maçı öncesi şov bir konuşma yapıp 7 atmıştı. Billong şike yaptığı Hatay'a şike yapıştı. Ömer Erdoğan'da biraz haysiyet varsa yenilmemesi hatta yenmesi lazım. Zaten Fener'den sonra bunlara da içerde yenilirse büyük takım hocalığını unutsun. Geçen sene bizle bjk arasında 10 gollük averaj yaratıp direkt şampiyonlukta etkili oldu.
Valla Bjk'den normal bir fark yiyip bizi tek farkla falan yense tamam derdim de 10 gollük fark az buz bir şey değil. Bülent ve Cihat da bu sezon bize çelme taktı mesela onlara karşı bir nefretim yok ama Ömer'e aşırı gıcığım şu anda. Bülent son 3 maçtır Fener'i yenmiş, Okan da bir ara 4 ayrı bölgede Fener'i yenmişti. Elimde böyle 2 alternatif varken Ömer'e şans falan verilmez.Düşüncene saygı duyuyorum ama bu tarz söylemler Ömer Erdoğan’a da Hatay’a da bu maç için bir fayda getirmeyecek hatta kötü etki etmesi daha olası ihtimal. Geçen sene de bu sene de gayet iyi bir oyun oynatıyor Ömer Erdoğan, o takimdaki Aabid gitti, Boupendza gitti, Akintola gitti yenileri geldi ve neredeyse bedavaya, takıma yine iyi top oynatıyor. Böyle bir adama ben şans veririm, Hatay ile ne kazanabilecek ki somut anlamda bize veya diğer büyüklere gelmesi için ölçüt olmamalı bu. Bizdeki imkanlarla belki de çok daha iyisini yapacak, yapacakları bitmişken alacağımıza daha yolun başında ateşi harlıyken alacağız ki faydalanacağız.
Bülent kaptan ve Okan’da da okeyim ben, bahsi geçen Ömer diye onu da bu listeye koydum. Bizle kim oynarsa oynasın onu oyuna ortak ediyoruz, bizim sıkıntımız bu. Beşiktaş rakibin üzerine cullaniyor ama biz rakip oynasın diye resmen ne pres yapıyoruz ne önde kalıyoruz sadece bu sezon deği bu epeydir böyle. Hatırla o Hatay maçımızı, Gedson’un stoper oynamasında vs de değilim, Hatay o performansının yarısını oynamayıp 3 tane atmıştı. Böyle oynayınca herkes kafa tutar bize malesef Uğur...Valla Bjk'den normal bir fark yiyip bizi tek farkla falan yense tamam derdim de 10 gollük fark az buz bir şey değil. Bülent ve Cihat da bu sezon bize çelme taktı mesela onlara karşı bir nefretim yok ama Ömer'e aşırı gıcığım şu anda. Bülent son 3 maçtır Fener'i yenmiş, Okan da bir ara 4 ayrı bölgede Fener'i yenmişti. Elimde böyle 2 alternatif varken Ömer'e şans falan verilmez.