SL 21/22 H:11 | Hatayspor 1-0 Beşiktaş | MS | 30 Ekim

Bülent kaptan ve Okan’da da okeyim ben, bahsi geçen Ömer diye onu da bu listeye koydum. Bizle kim oynarsa oynasın onu oyuna ortak ediyoruz, bizim sıkıntımız bu. Beşiktaş rakibin üzerine cullaniyor ama biz rakip oynasın diye resmen ne pres yapıyoruz ne önde kalıyoruz sadece bu sezon deği bu epeydir böyle. Hatırla o Hatay maçımızı, Gedson’un stoper oynamasında vs de değilim, Hatay o performansının yarısını oynamayıp 3 tane atmıştı. Böyle oynayınca herkes kafa tutar bize malesef Uğur...
Hadi Hatay maçını bizim takım ve hocaya bağladık da Bjk'den 7 yemek nedir ya? 5 yese biz şampiyon olacaktık belki de. Bjk'yi şampiyon adamı mükafatlandırmaya karşıyım net.

sergen nal toplasın da , kunefeye bakisiniz değişsin

Bizim dün akşam 1 puan bile alamadığımız Beşiktaş'a yenilirse Ömer Erdoğan'ın haysiyeti kalmazmış. Futbolu bu kadar ciddiye almayın arkadaşlar. Aynı puanda sahaya çıktığımız yerde dün 30.dakikaya kadar %25 küsür topla oynamıştık.

Hadi Hatay maçını bizim takım ve hocaya bağladık da Bjk'den 7 yemek nedir ya? 5 yese biz şampiyon olacaktık belki de. Bjk'yi şampiyon adamı mükafatlandırmaya karşıyım net.
O maçta şike iddiası var diyorlardı zaten, bir şeyler olmuş olabilir Billong’du adı heralde adamın. Ömer de covid mi bi şeydi kenarda olamadı ama sadece o değil, adamlar atamadıklarını atsa 10 falan olacaktı. Ben o maçla veya bizim Denizli maçıyla şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum, birkaç hafta evvelden belliydi sadece kuş taşa değdi de son maça kaldı iş. Düşünsene Fener kazansa o şampiyon olacaktı.

Bizim dün akşam 1 puan bile alamadığımız Beşiktaş'a yenilirse Ömer Erdoğan'ın haysiyeti kalmazmış. Futbolu bu kadar ciddiye almayın arkadaşlar. Aynı puanda sahaya çıktığımız yerde dün 30.dakikaya kadar %25 küsür topla oynamıştık.
Bir şey diyeceksen alıntı yap zurna. Biz bir puan alamadık da Ömer gidip şov mu yaptı orada. Tövbe tövbe

Bir şey diyeceksen alıntı yap zurna. Biz bir puan alamadık da Ömer gidip şov mu yaptı orada. Tövbe tövbe
Bize bu sene de mutluluk yok reis futbolda. 90 dakika ağız tadıyla maç izlediğimi hatırlamıyorum uzun süredir. Artık başka şeylerden keyif almaya başlamam lazım.

Tinertaş ve Billongspor arasındaki maçta ne pislikler döneceğini az çok hepimiz biliyoruz.

Hakem Cüneyt Çakır.

Pjanic ve Josef, Hatayspor maçı kadrosuna alınmadı.

Edit: simdi de josef var diyorlar

Beşiktaş'ta ağrıları olan Miralem Pjanic, Hatayspor karşısında riski edilmeyecek. Yıldız oyuncu, #UCL'deki Sporting maçında ise forma giyebilecek. (NTV)

🔸 Josef de Souza, Atiba ve Mehmet Topal ise Hatayspor maçı kadrosuna dahil edilecek. https://t.co/H9owywCEin

Son düzenleme:
0-31 olur inş

cd46wasf3dxx.jpg

Yazıklar olsun topunuza. Hatay galip gelirse burada sevinçten şakşaklıyacaksınız Hatay'ı onu da biliyorum ya neyse!

Geri
Üst Alt