SL 21/22 H:11 | Konyaspor 2-1 Fenerbahçe | MS | 30 Ekim

Normal. Medya dediğin bir yığın Fb ve bjk ile doldurulmus. Modası geçmiş TV programları. YouTube tavsiye ederim. Reyting düştükçe yok olup gidecekler. Zaten yavaş yavaş kendi taraflarida bunlari artık izlemiyo
Youtube da aynı öyle mesela vole kanalına bakıyorum Serdar Ali Çelikler ve Yağız yanyana gelmiş sanki Vitor Pereira değil de Tuchel den bahsiyorlar sanarsın 😂

Galatasaray futbolcuları kötü pis Fenerin futbolcuları Allah Allah sanki Pele Maradona 😂

oyuncuları birer birer bitiriyor vitor

Bu irfan can a da iyi oldu. Gitti fenere futbolculugu bitti. Keşke herkesin böyle gözünden çıksa.

Stoper çıkarıp 4'lüye dönmesi gerekirken hücum hattından adam çıkarıyor. Berisha'yı da Serdar Dursun'un gerisine atmış. Fena tökezledi bu hamlelerle.
İşin komik tarafı eldeki kadro 4lude iyi oynayamaz sağ ve sol beksiz sezona girdiler
Berisha ve rossi 2 çöp
3ku sistemi dünyada bile oynayabilen takım sayısı az ama bu mal ısrar ede ede kovduracak kendini çok fazla açık.veriyorlar

Youtube da aynı öyle mesela vole kanalına bakıyorum Serdar Ali Çelikler ve Yağız yanyana gelmiş sanki Vitor Pereira değil de Tuchel den bahsiyorlar sanarsın 😂

Galatasaray futbolcuları kötü pis Fenerin futbolcuları Allah Allah sanki Pele Maradona 😂
Oranın güzelliği alternatifi bol işte. O adamları izlemek zorunda değiliz. Ama aspor aç bak neler anlatıyorlar ve dinlemek zorundasın programı izliyosan. Birde YouTube da güzelce yorum da yazılıyor alta izleyicilerden. O Serdar ali celikeri filan küfür yağmuruna tutuyor taraftarı yayın esnasında hahahaa

İşin komik tarafı eldeki kadro 4lude iyi oynayamaz sağ ve sol beksiz sezona girdiler
Berisha ve rossi 2 çöp
3ku sistemi dünyada bile oynayabilen takım sayısı az ama bu mal ısrar ede ede kovduracak kendini çok fazla açık.veriyorlar
Aynen öyle. Bekleri ne 3'lü için yeterli ne de 4'lü için. Kadro mühendislikleri rezil.

Konya Sokol'u cikarmaz ise bu maçı kazanamaz. Dikkatli izleyin. Defans yaparken laubali, atak yaparken laubali.

maci bi actim spiker paso fbli oyunculari övüp duruyordu

gustavodan müthis kontrol, rossiden enfes hareket falan diye

sonra skorborda baktim adamlar 2-0 geride

allah allah yanlis mi yazdilar acaba dedim ya

abi bu kadar da insanlari kandirmayin lan serefsiz yayinci kurulus

yeter lan

Geri
Üst Alt