SL 21/22 H:12 | Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | MS | 6 Kasım

Bjk kadar hakemin üstüne oynayan kulüp hatırlamıyorum. Hocasindan oyuncusuna, yonetiminden taraftarina. Sergen VAR'dan önce pozisyonların tekrarını izliyor kenarda, yazık! Çok iyi oldu. Biz sampiyon olamayacaksak trabzon olsun, ama trabzonun takilacagi maçlar olacağını düşünüyorum.

Keşke berabere bitseydi Trabzon'u yakalamak çok zor olacak adamlar yenilmiyor. Eğer ligde istikrar yakalayıp iyi bir seri yakalayabilirsek Trabzon'a karşı buradaki puan farkı çok dezavantaj olacak. Bjk veya Fb olacağına Ts olsun diye düşünmektense bu seçeneği daha çok düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
Penalti filan yok karar dogru ayrica ugurcan ikinci sariyi yedi direk kirmizi degil

hamsilerin kazanmasını isteyenler, kendilerini bir doktora göstersinler.Bundan sonraki haftalarda hamsilerin puan kaybetmesini çok beklersiniz.
Kesinlikle katılmıyorum. Trabzonspor isterse 15 puan fark atsın sahada elleri ayaklarına dolaşıyor, panikten hiçbir şey oynayamadılar 2. yarı. Eğer yarın biz kazanır üstüne de Fenerbahçe puan kaybederse muhteşem olacak. Beşiktaş'ın mental olarak çökmesi, yarıştan kopması, yarıştığımız takım sayısının azalması önemli şeyler.

Son düzenleme:
bizde firsati elmizin tersiyle teptik 1-0 öndeyken 2-1 kaybederek yoksa bestas simdi bitmisti

Sene başında ağlayıp durdular yok biz Avrupa'da temsil edeceğiz bize limit uygulamayın diye

Sonra ligdeki maç için ş.liginde sakatlık ayağına rotasyon yaptılar aha böyle bir taraflarında patladı itlerin

Öyle bir iyi oldu ki daha bir yol olmaz bunlardan bu sene

Oooo agabey hos geldin @Mehmet Arslaner

20211031_011938-jpg.141079

Geri
Üst Alt